Šta je novo?

Star Wars KOTOR problem

cunga_lunga

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
619
Pomagajte...
Imam veliki problem sa ovom igricom. Pre nekih mesec do dva, stigao sam do onog dela kada vas Malak presretne sa brodom i zarobi. Posle konverzacije, sa "onim njegovim glavnim(ne znam kako se zove)", kada vas muci sa onom strujom, posle toga on odlazi, zacrni se ekran i tu me stane igra. samo cujem zvuk tj. kako on odlazi i nista vise. Kada stisne ALT+F4 pojavi mi se normalan ddijalog "Do you really want to quit?". Do toga mi je radilo sve perfektno.
U cemu moze da bude problem? Kada sa reinstalirao WinXP Pro, isto mi se desava.
Kako da prevazidjem ovaj problem?
Ako neko ima neki save posle toga i ako mu nije problem (a bice da jeste, jer je zipovan save oko 3 Mb), neka mi posalje na mail: [email protected]

Thaks people.

Imao sam identican problem. Ja sam bio uporan i ponavljao istu scenu par puta, izlazio i ulazio u igru i ako se tacno secam na kraju sam sa nekim drugim likom iz ekipe prisao dijalogu i nekako ga je proguralo. Probaj sa grafickim podesavanjima u samoj igri a po potrebi malcice klokni graficku samo da bi prosao taj frame a ako ti je vec o/c, vrati je u normalu. Sada sam se setio da imas opciju da preskoci filmove na pocetku >configure<, probaj sa tim (ja nisam). Dakle problem nije neresiv.

NAPOKON! Posle tri meseca sam uspe da provalim u cemu je problem. Pokusao sam kao sto si mi rekao, ali nije bila u pitanju grafika, nego zvuk! TO je poslednja stvar na koju bih pomislio.

Sad vidim da me je ona mucila kroz celu igru. U toku konverzacije i same igre secka zbog "Sound Effect-a", a u toku borbe i zbog "Voice Sound-a".

Pa verujem da to procesor gleda kao opterecenje, pa secka. Nego da li je moguce da prebrodim ovo, a da ne igram igru bez zvuka, jer tada radi bez imali grescice, a verujem da bi tako radio i na High quality and najkvecoj rezoluciji. Imam Creative.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno