Šta je novo?

Star Wars fanovi ...

silverglider

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
30.07.2000
Poena
770
Fanovi Star Wars serijala svakako znaju da uskoro izlazi Episode II.

Medjutim, ima takvih zaludjenika koji stoje u redu ispred bioskopa. To ne bi bilo nesto cudno da do premijere u Cinerami u Sijetlu nema jos 39 dana :D

Manijaci imaju i svoj sajt:

www.waitingforstarwars.com

pa pogledajte i postere i slicno. E, to su fanovi ;)

silverglider je napisao(la):

Medjutim, ima takvih zaludjenika koji stoje u redu ispred bioskopa. To ne bi bilo nesto cudno da do premijere u Cinerami u Sijetlu nema jos 39 dana :D

Pa.. to je druzenje, zabava :)
Oduvek sam govorio da mladima treba malo vise medjusobnog druzenja :p

Re: Re: Star Wars fanovi ...

FORCE je napisao(la):
Pa.. to je druzenje, zabava :)
Oduvek sam govorio da mladima treba malo vise medjusobnog druzenja :p

Khm, nemoguc je!!!

E, ajd' molim te, reci mi ima li tamo trailer da se skine? Da neidem u full rezim dzabe....

Na HTV-u, mi sa piratskim KDS-ovima:) piljimo i njih, se trenutno svake nedelje oko 21h daje po jedan deo od do sada prikazanih.Krenuli su prosle nedelje sa "Phantom menice".

ZeeGerman je napisao(la):

E, ajd' molim te, reci mi ima li tamo trailer da se skine? Da neidem u full rezim dzabe....

Malo kasnim, ali ako gledamo da je sve relativno, nikada nije kasno :D

Nema trailera na tom sajtu; cisti fan sajt; ima dosta fotomontaza zvanicnih postera za pojedine filmove (gde su sebe 'ugradili'), na temu cekanja u redovima:

"A fan shall not know disloyalty ..."

"... nor discouragement ..."

"... nor personal hygiene ..."

:D

Ajd` strpite se jos mesec dana, do YU premijere (dan posle USA).

Zorro je napisao(la):
Ajd` strpite se jos mesec dana, do YU premijere (dan posle USA).

YU Premijera nije dan posle USA premijere nego počinju istoga dana, 16. Maj bioskop Palace Šumadija (najverovatnije, jer je Sava Centar zauzet)...

Pozdrav, Cinemanboom FX

Cineman je napisao(la):
YU Premijera nije dan posle USA premijere nego počinju istoga dana, 16. Maj bioskop Palace Šumadija (najverovatnije, jer je Sava Centar zauzet)...

Pozdrav, Cinemanboom FX

17. maj je zvanicna press informacija iz Bandur Filma.

Zorro je napisao(la):
17. maj je zvanicna press informacija iz Bandur Filma.

Kao prvo kako možeš da tako nešto lupetaš i da lažeš.
Kao prvo Bandur Film još nije ni imao zvaničnu PRESS konferenciju u vezi Star Wars Episode 2:Attack of the Clones, što znači da ti uopšte nemaš pojma.
Kao drugo poznajem ljude u Bandur Filmu, tako da ne možeš me nikako ubediti da je premijera 17. Maja....
Ko ti govori takve gluposti, ali stvarno te je zeznuo...
Molio bih da više to ne govoriš, tako reći da širiš lažne informacije.
Dok stvarno ne budeš siguran kada će biti premijera, tako da je najbolje za tebe da ostaneš kraj TV i čekaš kada budu pustili reklamu...

Premijera će biti 16. Maja u Domu Sindikata, a ako hoćeš da se uveriš ostaviću na Benchu i njihov broj telefona pa ih nazovi pa pitaj....

011/3241-634 - Bandur Film

Pozdrav, Cineman :mad: FX

Slusaj deckic,
koje ti komplekse lecis ovde nije mi bas jasno, ali nije ni bitno...

Prvo, ja nisam ni pomenuo press konferenciju, vec press informaciju.
Drugo, informacija o premijeri "dan posle americke" je objavljena u nekoliko casopisa (SatTV dodatak napr.), kao i na TV (Yu Info). To je moralo odnekuda da izadje. Ako su u Banduru to u medjuvremenu promenili, nije moja krivica. Verovatno im je bio problem sto je za 16. maj u SC-u vec bio zakazan koncert MISIA-e, pa su jurili drugu salu. Uostalom, i sam si u prethodnom postu pomenuo drugu lokaciju, a na kraju je (ako je tvoja informacija definitivna) ispala treca... Dakle, ocigledno je tu bilo vise varijanti u igri.
Trece, nemam nista protiv da premijera bude dan ranije, cak sta vise - pozdravljam to.
Cetvrto, cemu ovakva reakcija? Zbog moguceg dana razlike? I zasto si to uopste shvatio kao atak na tebe?

U svakom slucaju, tvoj trud da nas ubedis da si "megapoznavalac filma" i "covek sa silnim vezama kod nasih distributera" (sa 17 godina ?!?) bi bio cak i simpatican, da nisi u svom postu koristio stvarno neprimerene reci... Pazi sta ubuduce pises...

A da li je neko mozda negde video najavu neke 'procurele;) Screening purposes only' kopije SWII?

Zorro je napisao(la):
Slusaj deckic,
koje ti komplekse lecis ovde nije mi bas jasno, ali nije ni bitno...

Prvo, ja nisam ni pomenuo press konferenciju, vec press informaciju.
Drugo, informacija o premijeri "dan posle americke" je objavljena u nekoliko casopisa (SatTV dodatak napr.), kao i na TV (Yu Info). To je moralo odnekuda da izadje. Ako su u Banduru to u medjuvremenu promenili, nije moja krivica. Verovatno im je bio problem sto je za 16. maj u SC-u vec bio zakazan koncert MISIA-e, pa su jurili drugu salu. Uostalom, i sam si u prethodnom postu pomenuo drugu lokaciju, a na kraju je (ako je tvoja informacija definitivna) ispala treca... Dakle, ocigledno je tu bilo vise varijanti u igri.
Trece, nemam nista protiv da premijera bude dan ranije, cak sta vise - pozdravljam to.
Cetvrto, cemu ovakva reakcija? Zbog moguceg dana razlike? I zasto si to uopste shvatio kao atak na tebe?

U svakom slucaju, tvoj trud da nas ubedis da si "megapoznavalac filma" i "covek sa silnim vezama kod nasih distributera" (sa 17 godina ?!?) bi bio cak i simpatican, da nisi u svom postu koristio stvarno neprimerene reci... Pazi sta ubuduce pises...

Mozda je moja jedina greska sto sam napisao Press konferencija, a ne press informacija, a tvoja greska je ta sto si spomenuo Bandur film, a ne TV Yu Info, što je jedna tvoja mala greška. Što se tiče reakcije "megapoznavalac filma", stojim iza toga. U ovom mom dosadašnjom životu odlgedao sam toliko filmova da tebi ne bi palo na pamet, tako da se ne mešaj u moj filmski deo...

Ali dobro, šta je bilo bilo je, sada je najvažnije da će biti Premijere Star Wars-a i kod nas. Ali šta ja tu mogu kada Yu info za...ere stvari....

Pozdrav, Cineman
boom FX

A prica filma je slicna spanskim serijama, i star wars je propao...

zmajns je napisao(la):
A prica filma je slicna spanskim serijama, i star wars je propao...

Kako sad propao ? Te price su napisane odavno, samo sto nisu bile "ekranizovane", tj. nije bio snimljen film po njima.

Vince Carter je napisao(la):
A da li je neko mozda negde video najavu neke 'procurele;) Screening purposes only' kopije SWII?

Možeš videti review jedne early-cut verzije filma na aintitcoolnews.com. Tip koji je gledao film je oduševljen, posebno što je Jar Jar sveden na minimum :) ali neću previše da otkrivam ;)

btw Je l' može neko da mi potvrdi da Episode I kod nas nije bio uopšte prikazivan u bioskopima?

Re: Re: Re: Star Wars fanovi ...

Kako sad propao ? Te price su napisane odavno, samo sto nisu bile "ekranizovane", tj. nije bio snimljen film po njima.

Nisam mislio u tom smislu, nego nacin na koji se to prikazuje

Mogao bih se zakleti da kod nas nije prikazivan Episode I... bar ne u bioskopima, jer bih ga sigurno gledao :)

Ne, definitivno Episode 1 nije bio prikazivan kod nas.
BTW, Episode 1 je teshki shit. Orginal ostaje orginal. Episode 1 nema prichu, nema radnju a moze da zaintrigira samo decu (moje subjektivno mishljenje). Nadam se da Episode 2 nece biti takva (barem ne po najavama.

Ne Star Wars serijal nije "umro" ili "propao", ali treba zaboraviti ova tzv. silovanja i uzivati po 1000000 put u orginalu.

BTW, zna li neko uloge napamet!?:D

Zavisi šta podrazumevaš pod originalom... Cela saga, odnosno kompletna priča vezana za SW je nastala jaaaaaaaako davno. Nije to George napisao 90tih da bi zgrnuo još malo para. Sve je to on osmislio još pre nego je počeo da snima Episode IV. E sada, to što je tada snimio, je za 77mu godinu odnosno 80 i 83ću bio pojam, a moglo bi se reći da je i dalje pojam kada su neki filmovi novije produkcije u pitanju, nije mogao da osmisli kako da dočara atmosferu i efekte to je drugo. Sada kada ima mogućnosti rešio je da to i ostvari. Što se E I tiče, slažem se da malo vodnjikav, i defitinitvno bi u E II trebalo ubiti Jar Jar Binksa, i to verovatno više puta. Takođe se nadam da će Napad klonova stvarno biti malo mračniji od limunadice iz prvog dela...

Ni ja nisam bio odusveljen prvim delom (Episode I) kada sam ga prvi put odgledao na losem divxu (ili je mozda bio video cd), ali kada sam ga odgledao na pravom DVDu..... :):):):). Stoji to da je prica mogla/trebala da bude bolja, Jar Jar smara, mali Jake Lloyd je poprilicno bez veze odglumio... Ali i pored svega film je (bar meni) odlican, vizuelno fenomenalan, isto vazi i za scene borbi, efekti su 1000x bolji nego u ostalim delovima, sto je i bilo za ocekivati. Takodje su veoma zanimljivi i dodatni sadrzaji na DVDu npr veoma dug film o snimanju, koji nije radjen na klasican nacin, dakle nema razgovora sa akterima vec je samo 'sa strane' snimano sta se radi, pocev od kastinga, preko snimanja u studiju, snimanja u Africi, rada na efektima, premijere itd.
Inace Episode II je provereno mnogo mracnija, po recima samog Lucasa.

Cineman je napisao(la):
Kao prvo kako možeš da tako nešto lupetaš i da lažeš.
Kao prvo Bandur Film još nije ni imao zvaničnu PRESS konferenciju u vezi Star Wars Episode 2:Attack of the Clones, što znači da ti uopšte nemaš pojma.
Kao drugo poznajem ljude u Bandur Filmu, tako da ne možeš me nikako ubediti da je premijera 17. Maja....
Ko ti govori takve gluposti, ali stvarno te je zeznuo...
Molio bih da više to ne govoriš, tako reći da širiš lažne informacije.
Dok stvarno ne budeš siguran kada će biti premijera, tako da je najbolje za tebe da ostaneš kraj TV i čekaš kada budu pustili reklamu...

Premijera će biti 16. Maja u Domu Sindikata, a ako hoćeš da se uveriš ostaviću na Benchu i njihov broj telefona pa ih nazovi pa pitaj....

011/3241-634 - Bandur Film

Pozdrav, Cineman :mad: FX

I dobro Cineman, ko je na kraju bio u pravu za termin premijere, ti ili ja ???

S obzirom da tvrdis da si odgledao mnoooogo filmova, onda verovatno pretpostavljas da sada postoje samo dva moguca scenarija:

Ili ces da ispadnes covek, priznas gresku i izvines se za ove baljezgarije i uvrede koje si mi uputio,

ili ces da se sakrijes u misju rupu, cutis i smrdis.

Ocekujem tvoj odgovor...

Zorro je napisao(la):
I dobro Cineman, ko je na kraju bio u pravu za termin premijere, ti ili ja ???

S obzirom da tvrdis da si odgledao mnoooogo filmova, onda verovatno pretpostavljas da sada postoje samo dva moguca scenarija:

Ili ces da ispadnes covek, priznas gresku i izvines se za ove baljezgarije i uvrede koje si mi uputio,

ili ces da se sakrijes u misju rupu, cutis i smrdis.

Ocekujem tvoj odgovor...

Moj odgovor je taj da si sve ti *****ao....
Bio sam u pravu što se tiče premijere filma 16. Maj 20:30 Dom Sindikata. Što se mene tiče ti bi mogao malo priznaš grešku i da se izvineš za ono baljezgarije...
A uvrede koje sam ti ja uputio i nisu baš uvrede, ali izgleda da je za tebe sve uvreda....
Ja da sam hteo tebe da vređam, to ne bi bilo uopšte dobro za tebe, a u buduće proveri bolje neke informacije u vezi bilo čega. Jer ja kada želim da iskažem neku informaciju, ja ne kažem da će to biti 100%, ja napišem više varijanti, tako reći ono što čujem i saznam to i napišem, a ne kao ti odmah da napišeš Press informacija Bandur Filma, tja šta mi kažeš....:mad:

'Ajd sada da vidimo tvoj odgovor

boom FX

No no ... ctp;

Nazad
Vrh Dno