Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Da li je ko igra jer vidim da je izašla na 3CD.

Ma pored richarda burnsa ? :D

izasla...u jbote ja sam bas neobavesten...motherfuckinschool...:)))

Aaaaaa, bice fino, vrlo fino. Zbogom jos jedan ispitni rok

Jel to ona imitacija Battlefielda u Smor Wars univerzumu ?

Ma kakvi bre star wars, star trek je akcija, akcija i samo akcija :D:D:D

I kakav je filing?

Jel neko nabavio:)?

Ova igra je kao Battlefront u SW okruzenju. Ima i story based single player kampanje, koje nisu nista drugo od borbe za botovima. Grafika, zvuk OK.

Lici li na Galactic Conquest?

MAD_MUzzY je napisao(la):
Ne to jeste battlefield u StarWars okruzenju.

Smor ti StarTrack, znas! :smash:

Ma sta smor. Zamisli kakav bi tek bio StarTrek Battlefront!
U'vatis pa se rokas onim fejzerima. A vozila? Sta ce ti vozila. Samo kazes "beam me up Scoty" i teleportujes se gde god hoces. Ludilo! :banana: :D :D

Poslednja izmena:
Ahahahaha.
Star Track ( :d ) Battlefront ne bi ni postojao jer bi u Star Tracku ( :d ) bazu pobunjenika na onoj ledenoj planeti razresili orbitalnim bombardovanjem a ne slanjem gorostasnih metalnih kamila i nojeva u pratnji eksplozivnih i elitnih vojnika imperije, koji imaju najbolji rate of death po sekundi, od svih vojnika u svim filmovima koje sam gledao :d A tek svetlucajuci macevi sa buvljaka kad krenu da rade...:D
Zabava za decu ! :)

Ma dobro bre ljudi - dosta sa prepucavanjem - nego jel neko igrao igru i kakva je - a ne da li bi fazer sprzio lightsaber... I neka mi neko kaze jesu i u ovoj igri burici sa mutnim teksturama kao u doom-u ili su samo ruzni kao u hl2? :D

OptiPlex je napisao(la):
Ahahahaha.
Star Track ( :d ) Battlefront ne bi ni postojao jer bi u Star Tracku ( :d ) bazu pobunjenika na onoj ledenoj planeti razresili orbitalnim bombardovanjem a ne slanjem gorostasnih metalnih kamila i nojeva u pratnji eksplozivnih i elitnih vojnika imperije, koji imaju najbolji rate of death po sekundi, od svih vojnika u svim filmovima koje sam gledao :d A tek svetlucajuci macevi sa buvljaka kad krenu da rade...:D
Zabava za decu ! :)

Inace bazu ne bi mogli da raznesu orbitalnim bombardovanjem na "onoj ledenoj planeti" (Hoth) jer je bila zasticena planetarnim stitom. Mislim, Star Track, pfuj!

Gledao sam trejlere, grafika nije nista spec, tj. nista bolja od prvog betlfilda... sto je po meni sasvim ok. :)

Slazem se. Battlefield i ovako izgleda fino, a to povlaci da nije mnogo zahtevna (YIPI)

OptiPlex je napisao(la):
Jel to ona imitacija Battlefielda u Smor Wars univerzumu ?

sa 25 000 000 puta boljom grafikom animacijom itd...i 3 puta je zanimljivija igra...od jbenog bf-a...

Pa BF je dno, ne znam kako to toliko moze da bude popularno :)

nije bas dno ali je tu negde...:)))

@Markosmi
Da, zaboravio sam, cuveni planetarni stit kroz koji ne prolaze bombe vec samo oklopljeni transporteri sa kamilama, nojevima i smesnim vojnicima :d

@ostali
BF je samo lozana za one koji hoce da voze tenkove i tako ta sr*nja. Mozda i ne bi bio bas toliko los da se ne insistira na vozilima i kad bi okrsaji bili izmedju punog broja igraca (tipa 32 vs 32), ovako je smor. Igra se u najboljem slucaju 5 na 5 po ogromnim mapama i svi nagrnu u vozila i tako te smorove. Bolje da igraju NFSU.

OptiPlex je napisao(la):
@Markosmi
Da, zaboravio sam, cuveni planetarni stit kroz koji ne prolaze bombe vec samo oklopljeni transporteri sa kamilama, nojevima i smesnim vojnicima :d

Moji smesni vojnici barem ne nose trikoe :banana: :banana: :banana:

Guru, jesi li je probao, nasta lici, kakva je ?

@Markosmi
ne, vec nose izrazito korisne i efikasne oklope :d pa ginu k'o snoplje :)

Znao sam ja da ste vi trekijevci neozbiljan narod!
Nek postuje neko requirements za igru, posto nemam neku zver od machine

Opti&Guru, aj nemojte da pljujete nesto sto ne znate, ok? :) Niti neko imalo ozboljno igra 5v5 niti je poenta samo u tenkovima. Nit znate nit ste igrali, zato, vune, nemojte... :D

aj bre neko da proba igru a ne samo da *enjate nesto.

OptiPlex je napisao(la):
Guru, jesi li je probao, nasta lici, kakva je ?

@Markosmi
ne, vec nose izrazito korisne i efikasne oklope :d pa ginu k'o snoplje :)

Mislish na igru iz topica ? :)
Nisam josh probao, mrzi me :)

iz perspektive nekoga ko voli battlefield (tačnije desert combat) a ne loži se na SW, igra je shit.. vozila su urađena krajnje arkadno, igra nije izbalansirana a engine je neoptimizovan do jaja, mislim, 800x600 sve off i secka na p4@neznamkolko, 512M i fx5900..

Pa to je isto sto i Battlefield. On je isti takav i tako se i ponasa...

@Ji
Znam ja da 5vs5 nije ozbiljno igranje, o tome i govorim, ali ne pamtim kad sam naisao na nesto iole ozbiljnije od toga u nekoj igraonici, eventualno kad se dogovori njih 25 da dodje da to igra, ali oni se onda zatvore i igraju sami za sebe...a preko neta je tek uzas, tamo dolazi i kuka i motika...

Nije isto Opti, preterujes. Battlefield1942 je sasvim druga pricha koju ochigledno ne poznajes dovoljno pa se mani toga. Igra ima sasvim finu i optimizovanu grafiku (a i mator je endzin). Neke sitnice (sprite-ovano drvece, nedostatak travuljine i sl) mogu da zasmetaju ali nisu imperativ za dobar MP. A naravno da je zatvoreno i da ekipe irgaju same bez ljudi sa strane, jer mora da postoji odredjena koordinacija izmedju igracha. BF i nijedan mod za tu igru nisu FFA igre, tako da ne chudi manja zastupljenost i zatvorenost. Ne kazem da je vrhunska timska igra, ali ima itekako razloga zbog chega je zanimljiva. Naravno, ne mislim samo na BF1942 vec i na ostale modove (ForgottenHope, DC). Eto sad kad je Optiplexu nacrtano, jel mozemo da nastavimo s temom ako je neko probao taj Battlefront?

btw, u metronetu, svakog chetvrtka bi trebalo da ima polu-FFA igranje battlefield-a gde jedna ekipa - SS pere (obichno) drugi tim koga chine ko god hoce da igra BF. Tachnije, mozes misliti sta se zbiva kad organizovana ekipa od 10 igracha pere 30 i kusur slabo do potpuno neorganizovanih FFA igracha.

Nazad
Vrh Dno