Šta je novo?

Star Wars Battlefront

pilac

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2008
Poena
405
Mozda ce Dice ovaj put uraditi nesto dobro?

Bitka na zemlji ce biti klasican BF pretpostavljam, ali ono sto mi se svidja je borba u letelicama, nesto sto mi je nedostajalo od Colony Wars-a.....

Ovde se nažalost ništa ne vidi. Jel im ovo kao neki benchmark za grafiku?

Inače, igra je MP only. Nema SP sekciju. Smrdi na Titanfall.

Au brate, 'de to da ti bude prvi komentar posle ovog videa.

Makar malo se iznenadi koliko dobro izgleda iako nije gameplay u smislu da neko igra igricu?

:)

Igra je u 60 fps inace...

Ljudi sve manje kapiraju sta je industrija danas i koliko para ide u sve ovo. Sta ste ocekivali, odma prvo lice, HUD i sve ostalo? Krece se ovako, pa gameplay na e3-u, pa sve redom. Svaki put se svi iznenadjuju na isti nacin.

Sad ce redom komentari:

- nema sanse ovako da izgleda
- ovo je sa pc-a
- samo 40 igraca, gde je 64?
- nema sp

Zasluzuju bar malo respecta, ipak su napravili nesto (in engine, kako god) sto prilicno odskace od svega do sada vidjenog.

Bice brdo SP Star Wars igrada sad kad je EA tu, ne bojte se.

2015-04-1721_57_06-diwzuxh.png

wcvi7wD.png

Verujte :D

Poslednja izmena:
Au brate, 'de to da ti bude prvi komentar posle ovog videa.

Makar malo se iznenadi koliko dobro izgleda iako nije gameplay u smislu da neko igra igricu?

:)

Igra je u 60 fps inace...

Ljudi sve manje kapiraju sta je industrija danas i koliko para ide u sve ovo. Sta ste ocekivali, odma prvo lice, HUD i sve ostalo? Krece se ovako, pa gameplay na e3-u, pa sve redom. Svaki put se svi iznenadjuju na isti nacin.

Sad ce redom komentari:

- nema sanse ovako da izgleda
- ovo je sa pc-a
- samo 40 igraca, gde je 64?
- nema sp

Zasluzuju bar malo respecta, ipak su napravili nesto (in engine, kako god) sto prilicno odskace od svega do sada vidjenog.

Bice brdo SP Star Wars igrada sad kad je EA tu, ne bojte se.

2015-04-1721_57_06-diwzuxh.png

wcvi7wD.png

Verujte :D

Pa ja očekivao neki cinematic koji prelazi u gameplay, na najbrutalniji moguci nacin. A i čoveče, pa to su EA i DICE, sto manje od njih ocekujes manje ces se razocarati. Ili, vise ces se obradovati ako se ispostavi da je stvarno dobro ;).

Meni je otprilike u startu sve što se vezuje za velika imena i franšize negativno, dok me ne uvere u suprotno. Suviše se lako dešava - a i česta je situacija - da se koristi veliko ime da se igre isporuče u skrnavom stanju, bagovite, neigrive, da se provuku neke mane ili otalja posao što bi neku drugu igru pokopalo, a kod neke druge može da prođe. Mislim, EA i Dice, pa ako sam se zakleo da mene Battlefield više neće videti nakon četvorke, što bih se palio na ovo. Obaška što ne volim anti-SF zvani Star Wars.

Pa pazi, prva stvar koju su zeznuli je prelazak iz prvog u trece lice i vice versa......
Ali, ja se uzdam u verovatnocu koja kaze da ne mogu da naprave sr**je nekoliko puta zaredom...... :d

Sinoc sam prvi put video trailer za ovu igru, vilica mi je pala na pod kako dobro izgleda.

Sad u ovoj temi odmah dozivim hladan tus saznavsi da je samo MP...

Ja sve nešto mislim da nema šanse onako da izgleda. Dok nisam video lice pomislio sam da je snimak

Nesto potpuno bezpotrebno.

Ajde ovde da postavim posto se vidi kako ce da izgleda split screen mode:

0a818fee7f912ccc.png

Ja sam veliki fan STAR WARS-a , mislim da nece zeznuti igricu , ipak oni imaju iskustva sa battlefield serijalom

Ja sam veliki fan STAR WARS-a , mislim da nece zeznuti igricu , ipak oni imaju iskustva sa battlefield serijalom

DICE je to. Jesi probao BF4 MP na PC-u prvih skoro godinu dana? MP igra u kojoj radi sve osim MP-a :D, ali ajd kome je bilo dosadno igrao je onaj *****ni SP. A ovde neće biti ni to ...

Zanemeo sam, shut up and take my money

Jel samo meni smeta sto se nista osim grafike nije pomerilo 10 godina ? Ljudi se bre krecu ko *****i i imaju 2kg, zar je to toliko tesko napraviti u 2015. godini posto dzabe sve ostalo ako su ljudi od kartona, mislio sam da smo to odavno prevazisli, ali ochigledno nista bez Sonijevih ekskluziva.

Pa posle ove druge sonijeve prezentacije definitivno to je to, grafika prosto izgleda fenomenalno i totalno su uboli atmosferu SW-a. A sto ce tice gameplaya, to je to, stari Battlefront samo nabudzen u modernom engineu.

Iz mog iskustva ja im bas ne verujem nesto :D, videcemo kad izadje :).

Slazem se :d

Verovatno ce biti kao Hardline, koliko se secam za sve...

Mada moze biti i kao CoD Black Ops III, samo za pre ordere i onda jedan vikend daju za sve.

Ali uvek postoji neka caka za pre order, napravis vezivanje kartice, narucis ali ne da ti odma skine pare, i onda skines karticu...

U svakom slucaju ne bojim se da necu igrati.

Framerate deluje bas stabilno i dosta unapredjeno u odnosu na betu, cak je i motion blur tu koji je nekako bio broken u PC verziji, a nadam se da ce da ga zakrpe i vrate u finalnom izdanju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno