Šta je novo?

STAR WARS Battlefront 2

Markosmi

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2004
Poena
725
I tako... Razocarenje opusteno... Komentari...

Poslednja izmena:
Razocarenje???
Nisam ga jos probao ali sam gledao screenshotove ranjije i obecavao je :)
btw kad je izasao?

Ovih dana. Igra je preslikani 1. deo sa boljom grafikom, fizika i osecaj su 100% isti, glupost protivnika takodje.
Single player je kao unapredjen, prica prati 501st (diviziju?) po radnji epizode III. Znaci, ono, bitke iz filma su u igri. Ubacen je i deo sa svemirskim borbama, totalno arkadnog karaktera, ali daleko unapredjeniji u odnosu na 1. deo. Poubacivali su 300 dzidzabidza u sve segmente igara, uglavnom su zanimljiviji, promenili su nacine pucanja "setaca" i unakazili ih, a i sada mozete igrati sa "herojima" (Jedi/Sith). Grafika je ok, malo poboljsana u odnosu na 1. deo, apsolutno nista spektakularno, kod mene na 1700+ sa Radeonom 9600, 512 Ram leti u 1024x768, jos se nisam igrao sa svim podesavanjima, dopisacu u toku vikenda

kako je igrati sa herojima?
ne znam,ja keca nisam nesto previse gotivio.mada volim SW.nisam fan,ali sam oduvek gotivio lightsabere:).
kakav je SP?mene ovaj iz keca nije drzao ni pola sata.MP nije bio los,ali nista narocito.ajde,odigraj jos malo,pa javi da li vredi,,,

Evo, odigrao sam jos malo... Klasicna LucasArtsova igra za paljenje.
Po meni igra je PRESLIKANI prvi Battlefront. Igranje sa herojima ne pruza neku narocitu draz (suvise arkadno i uprosceno), tako da ko hoce makljanje sa sabljama (kao ja!) bolje da se vrati Jedi Akademiji. Cesto sam igrao keca kada sam hteo da ubijem vreme ili izbacim iz sebe nesto negativne energije, a ovo je toliko slicno da me smara. Naravno, gledacu da predjem sve jer sam paljevina na SW, ali sada sam objektivan. Ima novih jedinica, u lokacije su ukljucene mape iz keca (prosirene) i nove mape ukljucujuci i one iz Epizode 3. Osim klasicnih MP modova (CTF, Assault, Conquer) ubacen je i Hunt, gde je cilj makljati se sa florom i faunom zadate planete... Oruzija (ne racunajuci nova) su identicna kao u prvom delu, sa tim sto su ubaceni bonusi u zavisnosti od performansa igraca tokom partije. Ti bonusi se ne ogranicavaju samo na oruzija vec i na regeneration, stamina-u i sl. Zanimljivo. Za AI sam vec rekao da je imbecilan, morao sam da se ponovim, Ukoliko sam nesto propustio dopisacu...

Vrh Dno