Šta je novo?

Star Trek tastatura

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
U najskorije vreme može da se desi da dobijemo sjajne tastature u Star Trek fazonu, još kada se bude pojavio i Windows 7, užitak u njihovom korišćenju će biti potpun ;)

Evo jedne od ideja na koju sam naišao preko neta - Optimus Tactus tastatura.

optitact-color.jpg

optitact-text.jpg

optitact-video.jpg

O prethodniku ove tastature je već pisano i sigurno ste je videli do sada (Optimus Maximus).

Cena ove Maximus tastature... prava sitnica ~1200€.

Poslednja izmena:
moj komentar: SULUDO!

za te pare moze da se pazari neki jeftiniji tablet pc i da se sasvim lepo
"star trekuje" na njemu...

to su rusi art lebedev "ismislili" josh pre par godina..no nema veze..meni to nije privlachno ali uopshte..kontam da cje mi biti zanimljivo da search-ujem folder kao tom kruz u minority report..e to cje meni biti zanimljivo i revolucija

do tada - i love my logitech lol

Ovaj dizajn je objavljen ove godine, tako da nije pre par godina. Verzija od pre par godina je Maximus i ona je ~1200€ sada.

Meni ovo predstavlja vrh industrijskog dizajna i vrlo rado bih je posedovao ;) Dovoljno mi je bilo da vidim paletu boja umesto tastera i da odlepim. Upotrebljivost ovakve tastature je ogromna i mogu da zamislim još milion stvari koje bi mogle da se ubace ovde. Kad cena ovako nečega padne na oko 200-300€, uzimam bez razmišljanja.

Poslednja izmena:
okej samo na osnovu bachenog pogleda na slike znao sam da su artlebedev tek sada sam video u sushtini linkove..

ubedjen sam da sam to video pre najmanje 2 godine na net-u i znam da su josh onda imali te custom varijante da u sushtini bindujesh tastaturu bukvalno kako ti ocjesh .. ali super je bilo ono e-donkey dugme ;]

svejedno meni je to samo "ok" s'obzirom da koshta 1200e ..malo li je ?

tad ce vec biti sprava sto cita misli... meni se strasno svidja ideja, ali ima tu dosta mana vec pri samom kucanju texta po teflonu, kamoli neki gaming gde je pozeljan i force feedback... tako da nije za svakog i necemo se tako lako otarasiti stare taste...

Optimus Tactus je simpaticna, i pomalo revolucionarna po pitanju dizajna. Dok Optimus Maximus mi nije nista posebno da bi tolko kostala, ovako da je cena normalna, ok.

da bi kupio ovu tastaturu morao bi da imam komp od 120000$ i da ne znam shta cu sa parama mada i tad bi razmislio :)

Nazad
Vrh Dno