Šta je novo?

Star Trek - Original Series

Cineman

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
735
Od večeras Hrvatska Radio Televizija počela je sa emitovanjem originalnih epizoda, Star Trek - Original Series. Večeras je prvi put bila prikazana pilot epizoda. Samo da znate, HRT je već pre imala pravo na puštanje ove serije, ali nikada nisu imali pravo da puste pilot epizodu.
Ja sam se naroužao sa kasetama, i tako da ću sada početi da snimam svaku epizodu koja bude išla. A biće ih sve.

Pozdrav svim fanovima Star Trek-a,
Cineman :wave;

Na HTV-u 1 ili 2 ?? Please, be1, please be 1 !!!!!!!!

Premijerno ide od 18:40 na HRT 2. Repriza ide oko ili iza ponoći na HRT......3.

Ne brini, ovako stoje stvari. Ja sada sam počeo da snimam sve epizode, a posle toga ću da poručim DVD-ove, i onda odraditi u DivX sa Srpskim prevodom. Za tu celu operaciju će mi trebati puno vremena, odmah da znaš da ću sve to teško postići ove godine. Ali možeš ipak očekivati u što bržem roku...

P. Cineman

Ako baš budete želeli, kada se bude završilo sa snimanjem. Mogu vam dati kasete da odgledate seriju....

P. Cineman

ako bi ti bilo lakse, mogu da ti pomognem u prevodjenju...

Za Trekijevce

Večeras je bila i druga epizoda Star Trek: Original. I mogu da vam kaže da rula. Vidi se da tada baš i nisu bili neki efekti (serija je snimljenja u trajanju od 1966. do 1969. godine), ali zato je odlična za gledanje. Zvao sam prijatelja koji radi u filmskoj redakciji HRT-a, i rekao mi je da su otkupili sve što su mogli od Star Trek serijala. Tako da je na meni ostao veliki posao oko svakodnevnog snimanja serije.

Kada se bude pokrenuo filmski forum, razmišljao sam da otvorim jedan deo samo za ST fanove. Da li je ideja dobra????

P. Cineman

Jel' moguće da vi U Beogradu koji imate kablovsku, da imate samo HRT1???
To mi je malo glupo, mi ove imamop sva tri kanala HRT-a...

P. Cineman

ja nit imam kablovsku nit imam hrt :D ovde sam na 300 metara od tosinog bunara tamo gde su prvo uveli kablovsku, a kod mene ce kad na vrbi zasvrbi

Valjda ćete dobiti u neko skorije vreme. Neće valjda da budu tolike seronje, šta im je to da produže 300 metara???

P. Cineman

Miroslav je napisao(la):
ja nit imam kablovsku nit imam hrt :D ovde sam na 300 metara od tosinog bunara tamo gde su prvo uveli kablovsku, a kod mene ce kad na vrbi zasvrbi

Na koju si ti foru 300m od Tosinog Bunara ??? :p Od tebe do TB ima jedno 800-900m i to vazdusnom linijom

Miroslav je napisao(la):

Na koju si ti foru 300m od Tosinog Bunara ??? :p Od tebe do TB ima jedno 800-900m i to vazdusnom linijom

Ko zna koliko računa "dužni" metar?! :D

Priča se da će ceo BG u sledećih godinu ipo dana biti prekriven kablovskom. Ajd da vidimo da li će se to ispuniti, ali čisto sumknjam.

P. Cineman

Brutalan Zlica je napisao(la):
ma dobro, malo sam preterivao :D

Vrh Dno