Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ajde ako ima koj SC freak, da krstari ovuda...
skoro sam poceo da ga igram (igra je legenda, tolko stara, a i dalje se igra...)
zanima me kada izlazi SC2 (bilo je neke price o tome)
Koliko ja znam nista se ne zna (uf al je dobro sroceno, Kant bi mi pozavideo )
Naime bilo je samo reci o sledecem :
1) Blizzard je potvrdio da radi na 3 igre trenutno : WC3, World of Warcraft i jos jednu cije ime nisu hteli da otkriju ali usput u najranijim je fazama razvoja...barem bila pre 3 meseca...
2) Blizzard je izdao konfirmaciju informacije D) da ce Starcraft 2 izaci...
E sad na osnovu ova 2 nagadja se da ce biti nesto od toga, ali sigurno ne u dogledno vreme...Tek treba da prodje jedno godinu dana od WC3 pa da to postane aktuelno...
Inace mislim da ce verovatno biti radjena na poboljsanom endzinu WC3 a usput do tada ce graficke zujati do meseca tako da ce verovatno biti mnogo vise jedinica od 50-60 u WC3...
Pozdrav
Do sad je Blizzard drzao neki ritam izdavanja jedne igre godisnje, s tim sto kako stoje stvari ova ce biti izuzetak jer izlaze i World of Warcraft i Warcraft 3. Za 2003. verovatno mozemo ocekivati expanziju za Warcraft3, tako ja Starcraft 2 ne treba ocekivati pre 2004, ili cak i 2005. ako smisle nesto drugo za 2004. Da, i meni je zao.