Šta je novo?

Star Craft 2

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
Ajde ako ima koj SC freak, da krstari ovuda...
skoro sam poceo da ga igram (igra je legenda, tolko stara, a i dalje se igra...)
zanima me kada izlazi SC2 (bilo je neke price o tome)

Koliko ja znam nista se ne zna (uf al je dobro sroceno, Kant bi mi pozavideo :D)
Naime bilo je samo reci o sledecem :
1) Blizzard je potvrdio da radi na 3 igre trenutno : WC3, World of Warcraft i jos jednu cije ime nisu hteli da otkriju ali usput u najranijim je fazama razvoja...barem bila pre 3 meseca...
2) Blizzard je izdao konfirmaciju informacije :)D) da ce Starcraft 2 izaci...
E sad na osnovu ova 2 nagadja se da ce biti nesto od toga, ali sigurno ne u dogledno vreme...Tek treba da prodje jedno godinu dana od WC3 pa da to postane aktuelno...
Inace mislim da ce verovatno biti radjena na poboljsanom endzinu WC3 a usput do tada ce graficke zujati do meseca tako da ce verovatno biti mnogo vise jedinica od 50-60 u WC3...
Pozdrav

Do sad je Blizzard drzao neki ritam izdavanja jedne igre godisnje, s tim sto kako stoje stvari ova ce biti izuzetak jer izlaze i World of Warcraft i Warcraft 3. Za 2003. verovatno mozemo ocekivati expanziju za Warcraft3, tako ja Starcraft 2 ne treba ocekivati pre 2004, ili cak i 2005. ako smisle nesto drugo za 2004. Da, i meni je zao.

Nije ni to lose, imacemo taman dovoljno vremena da izgustiramo Warcraft 3 do tada:)

Ma ko ce docekati 2004 i 2005,ko zna kako ce tad igre izgledati.

Nazad
Vrh Dno