Nikolape
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2011
- Poena
- 180
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i9 10900, Noctua NH-D14
- Matična ploča
- Asus TUF Z490 PLUS
- RAM
- Kingston DDR4 kit 4 x 8GB
- GPU
- MSI 3080 Suprim X
- Storage
- Kingston nvme A2000 1T
- PSU
- EVGA 1000GQ
- Kućište
- Fractal Design Define R2
- Monitor
- Dell G3223D
- Miš & tastatura
- Microsoft Sidewinder x6, A4Tech Bloody V8M
- Ostale periferije
- Trust GXT 232
- Mobilni telefon
- iPhone 13 pro max
- Pristup internetu
-
- ADSL
Nadam se da je homing missileNe želim da ispadne da sam fanbojali je igra bolja sa svakim sledećim patchom. 🤷♂️
Ono što ja vidim kao jedini problem je to što se Squadron 42 finansira preko svih ljudi koji daju pare direktno za SC. To je najveći problem - taština Krisa Robertsa, da mora da pravi kinematografske igre, da je 90% resursa povukao tamo i da zbog toga sve ovo toliko dugo traje. Um mu je ostao zarobljen u devedesetim dok je imao Origin i dok je pravio Wing Commander serijal, hoće da vrati milo za drago EA Gamesu i svima ostalima koji su mu govorili da je nešto nemoguće. Ta taština se vidi i preko svih skraćenica i imenica koje je ubacio u igru - Origin, EA (electronic access) i sl.
Sve to zarad igre koju ćemo da obrnemo za 30ak sati igranja... dok sedi na zlatnom rudniku koji se zove Star Citizen (MMO). Neverovatno mi je da zapostavlja igru koja može da postane epska i dugotrajna kao i Eve Online. Ko zna, možda je njemu cilj da napravi film, da ga boli džonson za MMO. Videćemo za 2 godine.
Do tada, ja igram redovno i super mi je. Ništa lepše nego S9 torpedo u nekog trola koji se pravi da je pirat![]()
Nema jaceg osecaja kada pogodi.