Šta je novo?

stanje neta u postapaid paketima

tassotti

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2004
Poena
630
Evo cisto da kazem sta se meni desilo mozda ce nekom biti korisno. Prosle godine negde u martu sam produzio postpaid ugovor(mix 1000) sa mts-om i dobio samsung spicu. I po njihovim recima dobio mesecno 3 gb podataka narednih 6 meseci. Po isteku tih sest meseci sam uplatio dodatno preko onih tarifnih dodataka 50 mb mesecno. I sve je to islo tako dok pre neki dan nisu uveli stanje data podataka prilikom upita stanja. Vidim ja 3 gb i nadjem se u cudu. Zovnem operatera i pitam odkuda mi sad 3gb, on vidim u cudu, posle 10 minuta cekanja kaze, ne znaju :) javice se neko sutra. I zovu sutra i kazu da imam 3 gb za sve vreme trajanja ugovora(2 godine) :) Pretopstavljam da su to promenili u medjuvremenu jer se dobro secam da mi je napomenuto prilikom uzimanja telefona da 3 gb imam narednih 6 meseci ali su izgleda to u medjuvremenu promenili a zaboravili da obaveste korisnike,tako da proverite stanje podataka na vasim racunima,mozda bude vise nego sto ocekujete :) pozdrav

jel MIX 1000 ili MIX NET 1000? pitam jer ja imam stari MIX 1000 koji mi ističe za 15 dana.

Stari mix 1000.I kaze mi operater , kao, posto ste uzeli android telefon imate 3gb za sve vreme trajanja ugovora. Da li to sad vazi, treba proveriti....poz.

Nazad
Vrh Dno