Šta je novo?

Standard PCI Graphics Adapter (VGA)

Ivan_tm

Slavan
Učlanjen(a)
19.05.2004
Poena
319
Kod mog brata na kompu instaliran je Windows 98SE. Sad fazon je što kada se komp pali, traži instalaciju drajvera za Standard PCI Graphics Adapter (VGA). Ja taj drajver nemam, a kako da saznam šta mi treba?
Takoðe pri startup-u, Win detektuje ''unknown device'', i traži drajvere. U èemu je tu problem?

Treba ti drajver za graficku, koji ces da mu podmetnes kad ti trazi drajver za standardni VGA adapter.

Sredio sam, ali je fazon što mi je nakon drajvera za grafičku, nestalo ono ''unknown device'', ne znam zbog čega, ali ko ga ****... Nego ne znam kako da mu podesim modem. Naime, modem je prepoznat, drajver je instaliran, ali kada probam da se konektujem izbcuje mi poruku : ''The modem is not responding properly. Please verify that the modem is plugged in to the computer and to the telephone line.''
Šta sad da radim?
P.S.
Ljudi, pomagajte, burazer će gadno da me smara, ako ne bude mogao da ide na net...

Jel si iskljucio ono "Wait for dial tone" u modemskim propertiesima?

Sad sam baš nazvao burazera, da pokušamo da sredimo taj modem, a on mi kaže da : sinoæ kad sam otišao od njega, on je iskljuèio komp (na kom je trebalo da podesimo modem), stavio hard u fioku (jer ga je prvo samo prikaèio), i upalio komp.
E, sad ide problem - ne može da ukljuèi monitor, cdrom ne radi, kao ni hard, dakle kada otvori kuæište jedino što se vidi da radi je kuler na procesoru, tj. procesor. Sad ja mislim da su mu možda ******i ide kablovi, ili tako nešto, jer izgleda da cdrom, hard, i monitor uopšte nemaju kontakt sa ploèom...

Nazad
Vrh Dno