Šta je novo?

Stand by XP-ea

tiki

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2003
Poena
604
Sta da radim redovno kada uspavam racunar moram da ga resetujem a zatim da instaliarm os sistem da bih mogao da normalno koristim comp posto mi se sve zezne tako da ne pomaze ni jedna opcija osim format c....Ima li neko slicnih problema ili neko resenje posto redovno slucajno uspavam masinu a posel toga ide FORMAT C: :confused: :boom:

Au covek, bas si strpljiv da trpis takvo maltretiranje :crash:

Jel` instaliras i SP1 za winxp
(ako je odgovor ne, onda prvo to uradi obavezno, pa da vidimo dal` je i posle toga isto)

(ako je odgovor da) > Ajd budi malo detaljniji - koja ploca&procesor?, drajveri za plocu?, graficka karta i njeni drajveri? imas li neki pointting uredjaj na usb, tipa misa ili tastature.

Microsoft je opisao brojne i razne probleme koji se javljaju kada racunar treba da se probudi iz nekog standby/sleep stanja, al mi se cini da nigde nisam video problem gde moras da uradis format c: zbog toga

I opisi detaljnije to " posto mi se sve zezne...".

Nakon sto ti se sve zezne jel mozes da udjes u win?

Btw, iskljuci automatski restart pa da vidimo dal` ti se javlja plavi ekran
CP> System>Advanced>Startup and Recovery>Automatically restart (pa skini check)

Ranije mi se budio ali sada sam se nakacaio na lan sa nekih sto masina i imam full internet conection preko mreze i kada se probudi i ne vidi vise mrezu ne pomaze ni vadjenje mrezne i instaliranje drajvera za nju. Imam instaliran sp1 i vodim racuna o masini. A nesto mi se bas ne podesava to iskljucivanje automatskog reset pa ponovno uspavljivanje compa posto sam tek pre dva dana sredio ponovo masinu i ne bih da ponovo cackam stand by. :eye:

Imao sam isti problem,ali sam ga resio(valjda)!!!
Meni je npr. dolazio do Welcome ekrana i tu.....nista,tako stoji.....Format c:/(iz drugog puta resio problem).
Verovatno je kod mene doslo do nekog konflikta sa memorijom....mozda je i kod tebe.
Jel si dizao napon na memoriji?

Ako ti je ploca se nekim via chipsetom instaliraj obavezno XP SP1a i najnovije VIA drajvere jer i meni tako mrznula masina kad je trebala da se probudi i onda sam skontao da je do tog. I ako koristis neke Nvidiin chip obavezno najnovije detonatore.

Cini mi se da bi ti najvise pomoglo da si ovaj thread postavio u networking sobu foruma.
Posto slabo poznajem to, cisto onako na slepo bih probao da iskljucim wake on lan u biosu, i da potrazim najnovije drajvere za tu mreznu kartu, stavio bih pass na administratorske naloge (ako si kojim slucajem ostavio blank). Ako je neka via ploca sa integrisanim lan, mislim da su relativno skoro izbacili novije drajvere.

Mislim da bi moderatori ovo mogli da prebace u NETWORKING

Nazad
Vrh Dno