Šta je novo?

Stampanje na majce

bgillegal

Čuven
Učlanjen(a)
14.08.2003
Poena
620
Znaci zanima me gde mogu da se nadju neke stamparije koje rade stampu na majce sa nekih medija...tipa cd itd....ali da mi ne daju uslov 100 majci minimum...neko da mogu da odradim 2-3 komada i da ta stampa valja necemu. Ako neko zna tachno gde to ima nek mi javi ovde na topicu ... tnx!

Jel to zaista funkcionise i kako to izadje?

I bitnije da li ode pola ketriza na to?

preslikace...to zovu valjda i termalni papir.? ako se ne varam....gde to mogu da nadjem i za koliko?

Probaj u bolje opremljenim knjižarama po gradu, a ja sam te preslikače davno kupio u knjižari na ćošku Karnedžijeve i 27. marta (ćošak dijagonalno od Societe General banke) i bio je skup k'o đavo...

Da, ti papiri su prilicno skupi, ali ti se vise isplate kada stampas 2-3 majice od nosenja u stampariju. U svakom slucaju, dao sam ti one adrese, imas tamo adrese i telefone, pa se raspitaj za cene.

Sto se tice kolicine mastila koje se potrosi kada se stampa na tim papirima, potrosnja je skoro ista kao kad stampas na obicnom papiru namenjenom stampi na ink-jet-u.

Poslednja izmena:
bgillegal je napisao(la):
preslikace...to zovu valjda i termalni papir.?
iron-on transfer paper

ako se ne varam....gde to mogu da nadjem i za koliko?

jetink.co.yu pozovi ih i pitaj za cenu i gde prodaju u Bgd.
Cena po kojoj sam kupovao poslednji put je:
- folex 80din
- HP 105 din

Mare je napisao(la):
Jel to zaista funkcionise i kako to izadje?
I bitnije da li ode pola ketriza na to?

Funkcionise.
Ne trosi mnogo mastila.
Koliko sam primetio, najbolje rezultate daje sa originalnim mastilom + veoma je vazno kako peglas (temperatura i pritisak na papir)

Javi sta te interesuje, jer ja mogu da ti radim i sito, i flex, i flock (materijali koj se odrade na cutter-u pa onda prenesu, i izgledaju odlicno), i preslikace...
Inace radim i 1 i 100, i koliko hoces.
Pozdrav, Djordje
P.S. 064/11 89 406

bgillegal je napisao(la):
Znaci zanima me gde mogu da se nadju neke stamparije koje rade stampu na majce sa nekih medija...tipa cd itd....ali da mi ne daju uslov 100 majci minimum...neko da mogu da odradim 2-3 komada i da ta stampa valja necemu. Ako neko zna tachno gde to ima nek mi javi ovde na topicu ... tnx!

Kontaktiraj Pecu on nam je pravio bench majice,pa moze da ti preporuci.

Ili pogledaj po Halo oglasima,ima ih dosta koji nude tu uslugu

Nazad
Vrh Dno