Šta je novo?

stampac za menjacnicu

Prospero

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2003
Poena
619
Zna li iko gde moze da se nabavinek manji matricni stampac za menjacnicu.(a da nije LX300) Da li za te stvari moze da posluzi POS stampac?

Koliko je meni poznato, možeš da a te svrhe koristiš POS štampač. Ja u DOK-u (jedino tamo mijenjam lovu) uredno dobijam "račun" kao u Maxi-ju na primjer. Tako da to mora da radi.

E sad, obzirom da nisam dolazio u kontakt, ali apsolutno nikakve vrste, sa POS štampačima, onda je pitanje kako? Ali sve je to standardizovano pa je u pitanju COM/LPT/USB varijanta. Sve ostalo je lako...

ma uzmi lx 300 znam da koshta 200 eura al je najbolji stampac za te poslove.
Firma u kojoj radim odrzava matricne stampace i lx300 je majka

lx 300

Slazem se potpuno sa konstatacijom da je lx 300 fenomenalna stvar. Cak ni njegova cena od 200 eura nije preterana, naime toliko je dobar da toliko i vredi. POS stampaci po aktuelnom cenovniku kostaju cak i vise od 200 eura (doduse gledao sam samo DESK-ov cenovnik). Ipak lx 300 mi ne odgovara zbog velicine, ali ako ne nadjem neku alternativu ne vidim bolje resenje. Zna li iko jos neku adresu gde bih mogao da proverim cene POS stampaca?

Pa vidi brate mili po oglasima sa ovima što prodaju i kase - Galeb, CT, ... Njih barem ima brdo...

Epson u svakom slucaju ,ali POS se uglavnom koristi u menjacnicama.
To su modeli TM 200 i TM 300 odnosno njihovi noviji derivati. Naravno koristi se traka NCR 1+1 (original + kopija-ostaje tebi) sirine 76mm i debljine do 80mm

:smoke:

Svaka preporuka za lx/lq300 i to polovan jer se cena krece oko 60€ naspram novog od 200€. Problem se javlja prilikom stampe izvestaja na kraju dana, tada je potreban A4 format a na POS stampacima to ne moze tako da moras imati dva stampaca. Eto....

Nazad
Vrh Dno