Juce na poslu od dosade malo sam se igrao, interesovale su me neke razlike ali na zalost nesto nije radilo kako treba. Naime hteo sam da vidim kakva je razlika ako sliku skeniras u 300 dpi a stampas je u 600 dpi, zatim isto to samo obrnuto znaci da je skeniram u 600 a stampam u 300. Kazem nisam uspeo da vidim razlike na kraju sam skenirao u 600 pa skenirao u 1200 i stampao u svim tim rezolucijama ali izgleda da nesto ne radi. Za svaki slucaj uzeo sam i jedan wallpaper, Konan je nacrtan, ili sta je vec bio i stampao sam ga u 300, 600 i 1200 ali nije bilo razlike. Stampao sam iz ACDSee-a i iz Photoshopa reko da nije u softveru problem ali nije. Pa o cemu se radi ? Skener je hp2300c a stampac je hp3820. Cak sam i menjao iz normal u best mod ali nista i dalje je rezolucija bila ista. Onaj wallpaper je bio 1024x768 slika ali kazem kako god ja menjao rezolucije prilikom stampe on uvek isto stampa, onako po mojoj laickoj proceni 300dpi jer se tackice bas vide. Sta ne radim dobro i koje su razlike od onoga sa pocetka sto me interesovalo ?