Šta je novo?

Stampa na CD-u

blade_bre

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2006
Poena
309
Hocu da uzmem stampac sa opcijom da stampa na CD-u. Do 100e! Takodje uzimam i skener... Do 70e. Sta preporucujete?

Trenutno imam Samsung SCX-4100 i fino me sluzi... (dao sam oglas, prodajem ga... pa ako nekom treba...)

Oni tanki canon skeneri mi se svidjaju. Jel valjaju usta?

A taj stampac je ql, bas sam ga i gledao... svidja mi se. Imas jos neki na umu?

Hocu namerno da uzmem odvojene komponente, da bih kasnije mogao da menjam ako mi se nesto ne svidja.

Apsolutno svaka preporuka za ip4200. Mislim da ne moze bolje od ovoga u toj klasi. Do sad sam odstampao par stotina diskova..

Još jedan glas za Canon Pixma iP4200, extra je štampa na CD-u.

Hocu da uzmem stampac sa opcijom da stampa na CD-u. Do 100e! Takodje uzimam i skener... Do 70e. Sta preporucujete?

Trenutno imam Samsung SCX-4100 i fino me sluzi... (dao sam oglas, prodajem ga... pa ako nekom treba...)

Ispruzi se jos 50 eur ako mozes i uzmi 2x bolji IP5200, neces zazaliti.
Ip4200 je ok stampac (imam 2 komada) ali kada treba udarnicki da odradi posao onda nastaju problemi :)

edit: Eh da...pricam a ne setih se glavne stvari...ako jos uvek uspes negde da nadjes stariji model (znam da ga neke firme u NS jos imaju na lageru) IP4000, njega ti preporucujem i pre IP4200 i pre IP5200, kako je taj stampac odradjen to je neverovatno, sa njim si posebno na dobitku.

Poslednja izmena:
Razumem, potrazicu ga. Necu ja bogznasta stampati, znaci klasicna kucna upotreba. Malo stampanja puskica, malo 'piraterije' diskova. :)

A po cemu je bolji ip4000 ??

Koliko kosta punjenje, i koliko novi ketridzi za oba?

ip5200 ispada iz opcije. Verujem da je dobar, ali nemam potrebe za njim.

Vrh Dno