Šta je novo?

Stalno treperi lampica za HDD

jaybox

Slavan
Učlanjen(a)
11.01.2005
Poena
319
Led lampica za HDD na svakih 2 sekunde se nesto pali, pustio sam ga celu noc da stoji i vidim ujutro isto na svakih 2-3 sekunde zasvetli, je l to normalna aktivnost?
U task manageru ne radi nista posebno, gomilu stvari sam iskljucio privremeno, cak i autorun za neke programe, ne vidim nista sto bi moglo da krlja po disku non stop.
Menjao sam externi hard pa mozda sad windows search deindexira 500gb fajlova naknadno?

Laptop HP4330s, i3, 8gb ram, 320gb 7200rpm hdd, ukljucen bluetooth i wifi, svi drajveri ok, od servisa ukljuceno sve default.

Misliš trepne na blic ili se zadrži malo upaljena? Evo meni se tako ponaša (blic na svakih nekoliko sekundi) kad mi rade torrenti. Otvori Resource Monitor > Disk, pa vidi koji procesi pristupaju disku. Možda ti radi System Restore ili File indexing ... drugo mi ništa ne pada na pamet.

trepne jednom ili dva tri puta na svake dve sekunde, na netu nisam nigde nasao kolika je uobicajena aktivnost za win7, ali malo mi bzvz da radi celu noc tako...pa i da je system restore..koji ne bi bas da iskljucujem, nije da mi nesto treba napravio sam skoro image, ali..
pokusacu da pogasim par servisa medju njima i taj cisto da vidim sta ce da se desi..

Nazad
Vrh Dno