Šta je novo?

Stalno dodavanje oglasa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

pavle93

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2008
Poena
349
Dok sam razgledao forum od sinoc pa danas kad god udjem u forum Prodajem ili Menjam vidim stalno user voodons ima novi oglas sa istim sadrzajem.Pa reko da pitam da li je neka greska na forumu ili?

brisu me, brate.. sta da ti kazem.. jedan moderator mi rece da je obrisan zbog dela o novim mobilnim telefonima, tj.da je to "komercijalizacija".. rekoh, ok, nema problema, sve se da srediti..
pitam, jel mogu da okacim oglas za moje komponente -znaci, moje i nicije vise.. izbacim nove telefone, novu opremu za mobilne i pitam ga usput, ako moze, da ne kucam ponovo, da prekopiram stari oglas i pritom ispravim greske u svom oglasu, tj.obrisem problematican deo oglasa...
covek mi dao souce mog oglasa, pa sam pretpostavio da je ok.. medjutim, opet ga obrisase..
pa ga opet izmenim da ne bi bilo 10+ stvari, stavim moju polukonfu pod jednu stavku i opet ga obrisase..
kontam ako jos jednom stavim oglas, banovace me..
pritom, nisam dobio nijednom upozorenje peko pm-a sa objasnjenjem (<7dana, problematican oglas,...)
ili sam, brate, sta na zulj nekom moderatoru ili su mu moje komponente konkurencija svojim, drugarovim.. svasta moze biti..
sto se mene tice, to je nepravda a ostali nek misle kako hoce..

ne razumem tvoji telefoni ne mogu a kada neko prodaje nove komponente onda je ok??? glupost...

Buahahahaha :-devil-::-devil-::-devil-:

Sad ce objasnjenje :D

ok. ne mogu, ne mogu, sta da se radi, postujem.. i obrisao sam taj deo..
a sta je sa mojim komponentama, mojim telefonima.. od 5 koriscenih telefona iz oglasa, 2 su licno moja dok se sa jos jednim sluzim, pa je i taj, uslovno receno, moj... mislim, svi su moje vlasnistvo, da ne bude zabune..
i postavio sam ponovo oglas:wall:
osecam bas negativne vibracije u vazduhu nad benchom poslednjih dana..

Poslednja izmena:
Ja verujem da je neki nesporazum i da ce biti resen uskoro. Samo cekaj moda da se javi :)

bar te nisu warnovali i unwarnovali u roku od 90sec |)))

neki su malo laki na obaracu, a ja sam lepo predlozio da kad se iskusnijem clanu brise post, da se makar ukaze toliko postovanja da se posalje poruka na pm "obrisao sam ti zato i zato..."
zar im nije dosta ovih noobova sto love 100 postova za izivljavanje |)))

voodoons ja nemam nista protiv tebe al me cisto interesovalo jer kad god udjem tvoj post najnoviji :)

Ako je nešto obrisano, onda ne vredi postavljati ponovo nego videti zašto je obrisano.
A to se zna kako se radi. Ovo svakako nije lep način.
Ovo pogotovo:
ili sam, brate, sta na zulj nekom moderatoru ili su mu moje komponente konkurencija svojim, drugarovim.. svasta moze biti..

Mene lično vređa, provodim neko vreme na benču već godinama, izlazim u susret kome god mogu ali kad vidim ovako nešto, prosto :vomit: na šta su sve neki spremni. Koliko obraza imaš da koristiš privilegiju i nečiji trud i posereš se tako nonšalantno...

Jako, jako ružno.

Ovo je najljigavija i najodvratnija stvar koju sam imao prilike da cujem na benchu do sada.

Mene bi bilo sramota da napisem nesto ovako pogotovo sto ti je lepo skrenuta paznja bez dizanja buke. Stvarno nisko.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno