Šta je novo?

STALKER (ponovo) odlozen!!!

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
I tako...nista novo opet su ga odlozili za ko zna kad,kao hoce da ga maximalno optimizuju za A64,ko zna kad ce da izadje...mozda kraj 2005 ili pocetak 2006...'ebga!

Gamershell je napisao(la):
THQ Germany announced that S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl (the game previously know as S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost) has been delayed again - however, the new release date is unknown (thanks: Blues). The upcoming tactical FPS in the works at GSC Game World was previously slated for a May release. THQ Inc. is working with AMD to create an optimised version of the game for the AMD Athlon64 processor architecture (story).

Bice isto kao i sa HL2, potrajace dok izadje..

A onda kad izadje zbog velikog iscekivanja nece biti nista posebno
Nisu trebal ida ga najavljuju kad znaju da nece moci da stignu

Neka kasni ali samo neka ispune sve sto su najavili.

A usput, dele i nVidia kupone.

ISss bice to ista frka kao sa HL2 100%, nego slazem se neka ispune ono sto su obecali i sve ce biti OK !!!

ne znam shto ce biti ista frka ko sa hl2 kad je medijska bomba za hl2 bila 100 puta veca (uz isto toliko ulozenog novca vise :))

Zvanicno treba da izadje 14 maja 2005!

Nikad ni jedna dugo najvaljivana igra nije ispunila ocekivanja... tako to ide...

Nece biti...

Dobro malo sam preterao sa tim nikad ni jedna, recimo, veoma mali broj igara ispuni ocekivanja... sto je opet individualno...

Ma izlazi to u novembru kad i Mpak za FC i PoP3 (dve igrice koje mene mnogo vise zanimajU)

||NeX|| je napisao(la):
Da je tako, već bi se pojavili "domaći proizovdi" tog naslova. Ali ja nisam još ugledao. Griješim li?

Gresis... bilo nekada, sve je cesci slucaj da domaci proizvodi dolaze posle zvanicnog izlaska.

Izaći će kada X800 ili nV 6800 budu low end.

Nece biti nista posebno, bice razocaranje kao i HL2 i D3.
FC2 ce verovatno da ih pocisti sve ponovo, sto je samo moje skromno misljenje kako bi se ogradio od izliva zuchi koji sledi od strane fanova navedenih "remek dela" :d

naravno da nece biti nista posebno ako se poredi sa hl2 i d3... stalker nije ni zamisljen kao najobichnija 'pucaljka'

Ma da!, igra ce da bude zivi kurton, cuo sam od vidovite Zorke :d :d

Nedjo je napisao(la):
... PoP3 (dve igrice koje mene mnogo vise zanimajU)
a ja nisam 'teo da spominjem koja mi je najomiljenija igra, plaseci se da me neko ne izzvizdi :d

Ama, nije PoP3 nego PoP6 :d
Jel vam toliko kratko pamcenje? :)

Sta sve ovde covek nece procitati !?

Nedjo, kakav mPack za FC? :)

nego aj ako neko ima neku informaciju za MP deo s.t.a.l.k.e.r-a, u cemu je fora? Mislim, kako ce ga koncipirati?

? Koliko se secam prema prvim najavama igra nije ni trebala da ima mp.
Ali dobre su gornje izjave, podsecaju me na ortakovu "Civ3 ce da pocisti WarCraft" :d, ima ih za potpis :)

Igra izlazi zvanicno 2.6.2005. u Poljskoj i najverovantije ce biti verzija na Poljskom, a Engleska verzija ce najverovatnije kao kod Chrome-a i slicnih igara kasniti par meseci.

Evo lagao sam vas.Ipak je odlozena i poljska verzija za 10.9.2005.
Sve mi ovo lici na HL2 odlaganje, ili Duke Nukem Forever....

Marti Misterija je napisao(la):
Nece biti nista posebno, bice razocaranje kao i HL2 i D3.
FC2 ce verovatno da ih pocisti sve ponovo, sto je samo moje skromno misljenje kako bi se ogradio od izliva zuchi koji sledi od strane fanova navedenih "remek dela" :d
Evo ja ti se pridruzujem pa da zajedno "ratujemo" protiv ostalih :d
Citao sam negde Ubisoftov plan i u njemu lepo stoji da u novembru stiz dodatak za FC (FC 2 ce izaci pod okriljem Electronic artsa tamo negde na zimu 2006 ili prolece 2007)

A vi "ratoborni" :d ne kapiram uopste sta hocete da kazete ? Da ce FC2 biti dobra igra ? Mi tokao ne znamo...Vidim da se digao iz mrtvih tred o Stalkeru, ulazim u njega nadajuci se da cu procitati neki koristan info o igri a unutra nalazim na mudrosti tipa "bolji su FC exp i PoP3" i vrhunsku mudrost "pocistice ga FC2 jer ce biti dobar" :wall:
Sta sad ja trebam, da dodam jos da ce mp biti sigurno slabiji od warcraftovog da bih se uklopio ? Cak nije rec o istim zanrovima, a kamoli o nekim normalnim predjenjima da bi se o icemu razumnom diskutovalo. Ovako, neko ceka Pop3, neko FC2, ja recimo cekamo Cossacks 2 Napoleonic Wars i siguran sam da ce biti mnogo vise neprijatelja nego u Popu 3 i FC2 zajedno
Ajmo sad, jos neko ? Sta vi cekate ? Izlozite svi, u to se tred pretvorio zaslugom "prvoboraca" :d

Kao sto vidis ne zna se :) Ali se zato znaju planovi Electronic Artsa i Ubisofta za 2007. :d

[offtopic begin]

Evo ga "ubica" FC2 ;)

http://www.3dgamers.com/screenshots/games/vatan/

Ili FC wannabe....

[offtopic end]

p.s.Filipenko pusti ove sto se pale samo na grafiku( :) ) i sto im je FC bog i batina, jer ce Stalker najverovatnije biti bolji od nastavka izvikanog FC-a.Mozda ne po grafici, ali po gameplay-ju...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno