Šta je novo?

STALKER odlozen :(

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Pa kaze:
"Previously slated for a Q4 2004 launch, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl carries now a Q1 2005 release date "in order to maximize its sales potential", announced THQ revealing fiscal 2005 first quarter results. For more details about the game, read our E3 2004 impressions and be sure to check the E3 2004 trailer." :wall:
Bas tuzno,*ebale ih pare!

chek polako, koliko sam skontao i to ce biti neka dugo iscekivana igra pa ce sigurno biti jos odlaganja!!! :(
mozda cekaju da kupe engine DOOM-a ili HL2 pa naprave igru! :)

by the way vise ocekujem Call of Cthulhu ! :)

ToxiC je napisao(la):
chek polako, koliko sam skontao i to ce biti neka dugo iscekivana igra pa ce sigurno biti jos odlaganja!!! :(
mozda cekaju da kupe engine DOOM-a ili HL2 pa naprave igru! :)

Ako je verovati trailerima i screenovima grafika ce biti sjajna a tek fizika...savrseno!Mada...posle HL2(koji izlazi u septembru) sumnjam da ce ista biti igrivo!

Sve me ovo podseca na "tresla se gora, rodio se mis".Ma sve je to mraketing, pardon marketing.

Sta vam je ljudi ? Ovo uopste nece biti obicno narokavanje sa cudovistima za 2 dana, ova igra ce biti mnogo kompleksnija od toga i imace odlicnu prodju ma kad je izdali, jer se vec mnogo govorilo o njoj.
Drugim recima nemojte strahovati :)

Inace ljudi su odlozili za 1. kvartal sledece godine zbog prodaje, ne isplati im se da za Bozic izdaju igru kad se kupuje milion stvari i izlazi milion igara, ovako ce je izbaciti u februaru-martu kad ionako nece biti sta da se igra i - pun pogodak ! Nesto poput Far Cry-a.

A sigurno oni ne idu na to da zarade vise para nego D3 ili HL2, mislim da su i oni toga svesni :)

Ma Stalker ce da rula...dobra igra se uvek prepozna u najavama.

pa pametni ljudi... mnogo manje para je ulozeno u stalker da bi marketinshki mogao da se nosi na hl2 i d3... shtose mene tiche i bolje da je odloze da je josh vishe ispoliraju i doteraju do savrshenestva... ova igra se ne oslanja na popularnost svojih prrethodnih delova niti se smatra za nju da ce biti uspeshna samo zbog grafike ma kakav god ostatak bio kao shto je u sluchaju sa d3... to je igra koja donosi josh poneshto originalno sem grafichkog aspekta.... koliko su samo d3 i hl2 'odlagani' bre a time se samo stvarala josh veca euforija :)

Poslednja izmena:
Ma kad gledam onaj trejler pa vidim one mutirane kerove i svinje zgadi mi se zzivot! Ako toga bude gomila u igrici ima da je DEinstaliram pre kraja! Bljak! ;) :d

Imam Alpha verziju STALKER-a i mogu reci da izgleda odlicno, a i nije mi bas prijatno da je igram, jer je sve nekako jezivo, a u pitanju je otvoren nivo u sred dana :)
Moracu da drzim bensedine pored kompa kada krenu cudovista nocu da mi izlecu :d

Poslednja izmena:
koliko ti je zahtevna ta alpha i u kojoj rezoluciji/podesavanja...igras?

Nazad
Vrh Dno