- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Evo stiglo napokon neshto da vidimo kako izgleda i evo ukratko...
Grafichki je ne toliko spektakularno koliko je pametno uradjeno...Da li su to uradili da bi svi mogli igru da igraju ne znam, samo znam da kod mene na 2Ghz i MX460 u 800x600 radi odlichno, izmedju 30 i 80fps, a navishe se vrti oko 50...fizika odlichna i mnogo podseca na HL, odnosno CS...Zvukovi oruzja su verovali ili ne pokupljeni iz CSa ?!??! Da li je to neko sa strane uradio ili oni pojma nemam, ali je sve isto
Kao i ochekivano, ovo nije HL2, ali se vidi da ce atmosfera i playabilnost biti na najjachem nivou a pogotovo zbog dobro optimizovanog engine-a...
U ovoj alfi ima 4 nivoa, 2 sa neprijateljima, ali su botovi toliko jaki da moram iz nekog shteka sa 2km da pucam na njih, inache ako me vide, cao sa 2 metka
mape su ogromne, bash sam hteo da vidim gde je kraj i ishao i ishao i ishao i nema
ide malo shuma, pa neka brda, pa po neka napushtena baraka, ograde, razni predmeti onako pobacani, sve pusto...Po 'podu' su svuda razbacani neki komadici nechega
, trave i rastinja u izobilju i nisu 2d smeshni sprajtovi....izgleda da ce da razbija i nece ni biti neki konkurent HL2jci...Nemojte da me pitate odakle sam ga skinuo jer se zna 
shotove cu malo kasnije okachiti, mrzi me sad
Grafichki je ne toliko spektakularno koliko je pametno uradjeno...Da li su to uradili da bi svi mogli igru da igraju ne znam, samo znam da kod mene na 2Ghz i MX460 u 800x600 radi odlichno, izmedju 30 i 80fps, a navishe se vrti oko 50...fizika odlichna i mnogo podseca na HL, odnosno CS...Zvukovi oruzja su verovali ili ne pokupljeni iz CSa ?!??! Da li je to neko sa strane uradio ili oni pojma nemam, ali je sve isto
U ovoj alfi ima 4 nivoa, 2 sa neprijateljima, ali su botovi toliko jaki da moram iz nekog shteka sa 2km da pucam na njih, inache ako me vide, cao sa 2 metka
shotove cu malo kasnije okachiti, mrzi me sad