scandalli
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.10.2008
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- intel 2.0 boxer
- Matična ploča
- msi
- RAM
- 2gb
- GPU
- nvgf4
- Storage
- 80gb inter + 50tb exter
- Zvuk
- ketron
- PSU
- p4
- Kućište
- noname
- Monitor
- 15 tft
- Miš & tastatura
- a4T & samsung
- Ostale periferije
- honda
- Mobilni telefon
- samsung x200
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pozdrav svima!Od igranja svih novijih naslova,jedini problem mi zadaje "Stalker-clear sky".Kad god "menjam" lokaciju,iga me izbaci u windows bez ikakvog nagovestaja(to je jedan,jedini problem),nakon cega mi da ovu poruku:
"XRay Engine
A crash has been detected by BugTrap
This is X-Ray engine v1.5 crash reporting client.To help the development process,please Submit Bug or save report and email it manually(button More...).
Many thanks in advance and sorry for the incovencience."
Plz,ako neko zna,kako da resim ovaj problem,neka preporuci neshto,instalirao sam i novu zakrpu,ali ne pomaze(V1.5.08).Sve ostale igre savrseno rade,bez ikakvih problema,sem ovog jedinog izbacivanja "clear sky"-a u windows.Mashina iz potpisa,drajveri 180.84,nov sistem...sve funkcionishe extra.
Hvala na pomoci!:wave:
Pozz!
"XRay Engine
A crash has been detected by BugTrap
This is X-Ray engine v1.5 crash reporting client.To help the development process,please Submit Bug or save report and email it manually(button More...).
Many thanks in advance and sorry for the incovencience."
Plz,ako neko zna,kako da resim ovaj problem,neka preporuci neshto,instalirao sam i novu zakrpu,ali ne pomaze(V1.5.08).Sve ostale igre savrseno rade,bez ikakvih problema,sem ovog jedinog izbacivanja "clear sky"-a u windows.Mashina iz potpisa,drajveri 180.84,nov sistem...sve funkcionishe extra.
Hvala na pomoci!:wave:
Pozz!