Šta je novo?

STALKER Apocalypse

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
515
wwf-project%2F00%2F00%2F00%2F03%2F25%2F548993a950d98%2Fstalker2logЃ17.png

Opet je West-Games u pitanju, no ovog puta sa Areal projektom pod drugim imenom :trust:

https://wfunder.com/project/185#basics

STALKER Apocalypse is a new story driven first person shooter that's being made by our studio, West Games. Our team is made up of ex-S.T.A.L.K.E.R. developers and other talented team members. We were formerly developing a game called Areal, but after raising funds on our website and listening to our fans, we decided to re-focus our vision, and develop what is now STALKER Apocalypse (trademarked). STALKER Apocalypse features a unique story and plenty of familiar elements that will undoubtedly please our fans. There will be single player, multi player and split screen game modes. Stalker Apocalypse is being developed on Unreal Engine 4, and will be released on PC (Windows, Mac) and console (Xbox One, PS4) platforms.

Ovog puta traze 600000!

Dakle gospodo vrijeme je da odrijesite svoje kesice i podrzite jos jedan odlicno prezentiran projekt!!!

Sa ovoliko love se moze puno toga napraviti! Mislim zasto bacati milione u razvoj igre!?

starce,no disrespekt,ali meni se cini da 'oce da nas oderu.

Pa ti likovi su banovani sa kikstartera jer su uhvaceni da varaju. I sada opet traze pare. Prvi put su, ako se dobro sjecam, trazili 50 hiljada. Za te pare mozes trailer napraviti a oni tvrdili da je dovoljno za jednu igru.

Taj prvi trailer, taj gdje na zemlji leži Medic vojnik iz battlefield 4 je bio nedavno uploadovan. Zbog lose kritike i dislajkova, likovi izbrišu trailer i uploaduju ponovo bez komentara i bez opcije za rejting. I ovaj projekt je, nakon svega, legit ?

Poslednja izmena:
Zar ovi vec nisu nadrljali jednom zbog Areal? Sad opet traze pare za istu igru zbog koje su morali da beze sa kickstartera? A vidim neke ovce za sisanje su im vec uplatili 7000$... Ne bi me cudilo da su sami sebi opet uplacivali pare, kao sto su uradili na kickstarteru :).

I zar nisu na kickstarteru trazili oko 60 000$? Sada im je za istu igru potrebno 10x vise?

Vidim da su svuda iskljucili mogucnost ostavljanja komentara. Seems legit. :D

Evo 3 minuta komedije:

Bas deluje profesionalno uradjeno...

Izvinjavam se zbog bezbroj edita, ali sto vise citam sve vise sam ubedjen da je ovo real deal:
wwf-project-00-00-00-03-25-548cbb62d1ef2-people_tablet_sta_Sergey2 (1).png (klik)

Kako neko moze da posumnja u ovog coveka? Cak je pokazao palac na gore! A u tekstu pise "for a six years". Savrsen english!!!

Poslednja izmena:
Likovi su hoštapleri koji su uhvaceni na djelu. Ne znam samo sta tema radi na ovom forumu.. nadam se da je moderator sarkastičan. A za tih prvih 60k su sami sebi bili uplacivali odredjeni iznos.

v7upy62qc7gnosdzg.jpg

Poslednja izmena:
Ni meni nije jasno zasto je otvorena tema gde se reklamira produkt od ovih lopuza.

Sad sam se setio da im je poslednji produkt bio bekovan na kickstarteru od strane Putina :D.

Untitled_1.jpg

"Utterly hard working, with any craziest task" ahahaha, dobar engleski, seems legit! :d :d :p

Poslednja izmena od urednika:
Ako ovu igru pokrece UE4 onda sam ja George Clooney.

[YOUTUBE]waAdJUC2cyI[/YOUTUBE]

Ovo me posebno odusevljava! Alien poo sa "ziiiiiiiiiiijuuuuuuu" specijalnim efektima iz '50-ih. :d

Bahaha, svake godine najava za bar dva Stalkera:d Ovi Ukrajinci su komedija

Ovaj klip iznad je zreo za Alisterove gifove:)

Poslednja izmena:
Is such a very nice game! Is such a legit Stalker successor with many new graphic never before seen and gameplay and is made by very talented pepoles with many experiance in game for computar industria! Is like drinking vodka but instead drink vodka you play computar and shot!!

Jel ima negde broj faxa da im pustim pare? :)

ma jesam donekle,ali sta znam,i moja prva reakcija je bila da ja zelim da im poverujem,jer stalker u UE-u zvuci toliko prokleto dobro...

Nazad
Vrh Dno