Šta je novo?

Stalak nosaci za monitor, S-Box LCD-352-2 ili nesto slicno?

milanbb

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
02.11.2000
Poena
770
Video ga, bas takav... pre par godina ga je poznanik kupio sebi.
Barem iz onoga sto se secam, nije imao taj problem sa tim oko ivica. ;)

I Marica.... :)

Hvala, sacekacu da se jos neko javi pa da porucim :)

Ja isto zelim da narucim isti nosac. Imam 27 i 24 dell monitora, i ovo bi mi ustedelo dosta prostora na sotlu, a ujednmo ni ja ne zelim da kupujem ovo na slepo, pa me zanima da li iko ima nekakvo iskustvo sa ovim nosacem?

Problem je cu ja relativno cesto pomerati ovaj 27'' jer dok radim tj. crtam na grafickoj tabli mi odgovara da je na centru stola tj. samo da je on vidljiv pa me zanima kvalitet ovog nosaca.
A sa druge strane, planiram uzmem jos jedan 27'' pa me zanima kako ce ovaj nosac podneti sve to, i da li postoji mogucnost da ako mi ne odgovara ovaj da isti vratim posle par dana ako se bude pokazalo kao losa investicija.

Stigla kutija :D

Na prvi pogled deluje ozbiljno, ne klima se nista, dosta tesko i jako postolje i vertikalni nosac.

Prilozi

• DSC00559.JPG
    DSC00559.JPG
    263.8 KB · Pregleda: 241
Poslednja izmena:
Javi kako izgleda sve to kada se zakaci, i uradi neki review ili kazi barem utiske vredi li imalo za te novce? :S

E,... skroz sam zaboravio.

Namotirao sam skalameriju. Zakacio sam 2x 20" 16:10 LG.

Utisci su 50/50, jednostavno Kinezi ne umeju da naprave ovako nesto. Razumem ja da to nije Ergotron, ali nije ni cena TOLIKO manja da opravda greske kao sto su neurezan navoj za sraf na ploci koja drzi stub. Zatim, levi krak i desni krak se rade na istom sablonu koji je KRIV, tj ima odstupanje od "vinkle", i kada sam montirao drugi monitor, gornja ivica je bila oko 4 cm vislja od desnog :(. To se resi okretanjem za 180 stepeni jednog od krakova, ali onda nosaci za kablove dodju sa gornje strane na jednom a sa donje na drugom kraku.

Da ne ispadne da samo nabrajam lose strane :)

Cevi su krute i stabilne, postoji mogucnost rotiranja svakog monitora (portret landscape), sto jeste dobro, ali nema "pocetnu tacku" pa malo smara dok se ne nadje horizont (mada kako je sve krivo, mozda je tako i bolje). Dobitak u prostoru ispod monitora mozda i najvise vredi kada je ovaj nosac u pitanju.

Ukratko: da li vredi 7500rsd - ne, mislim da je previse dati toliko, ja sam ga nabavio po osetno manjoj ceni. Svakako bih ga kupio opet (mozda i uzmem jos jedan :D), jer prvenstveno nema nista slicno na trzistu i sav taj prostor koji se dobije ispod monitora i desktop povrsina poprave kompletan utisak.

Ako neko ima jos nekih pitanja, slobodno pitajte :) nesto mi literarni deo personalitija nije u funkciji danas :D

Nazad
Vrh Dno