LUC1FER je napisao(la):mislim da se Velja malo zaj**o![]()
pozdrav
Na zalost to sam video i ja tek kad sam otkucao sta sam imao... Ipak, nadam se da mi verujes da nisam "prepisivao".Drunk Devil je napisao(la):Velja: samo si ponovio ono što sam i sam već rekao
Moderator ne znaci tehnicka podrska niti sveznanje, vec pre svega kultura i razumevanje u radu na forumu i sa clanovima, a posebno sa takvima kakav si ti (vecito kivne na moderatore). Znaci apsolutno ne moram da budem u pravu samo zato sto sam moderator, pogresno shvatas ovu ulogu, niti se ja sad nesto branim oko teme, jednostavno krenuo si djonom a nisi ni pokusao da shvatis sta sam rekao ili eto zeleo da kazem ali nisam bio jasan. I to samo zato sto sam "the moderator" i eto treba da se izvinim...Da ne pominjem to da sam bio u pravu i sve sto sam rekao stoji, ostaje mali nesporazum samo oko tipa skarta, podrazumevao sam kompozitni koji najverovatnije ima na tv-u a ne komponentni, iliti rgb. Siguran sam da si to znao, ali eto, prilika da se napljuje moderator ti je bila sladja...A bilo je razloga za 'učiteljski stav', upravo zato, jer je moderator u pitanju.
Na ovo cu odgovoriti tvojim recima: "Da rezimiram: bolji je SCART sa RGB vezom od S-Videa.Ako neko nešto zna, ali je lenj da napiše, ili voli da filozofira u stilu - to ionako neæe raditi, pa bolje da koristi nešto jednostavnije (sigurnije) - bolje je da ne piše ništa. Neka korisnik reši šta će da proba.
I nisi morao...treba samo malo tolerancije i i_d_i_o_t_skih diskusija uopste nece ni biti.Uvek mora da dođe do ovakvih i_d_i_o_t_skih diskusija, zato što neki nisu u stanju da priznaju svoje greške. Ovo sam morao da kažem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari