Šta je novo?

Stabilzator struje/produzni sa naponskom zastitom

TozABG

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poena
210
Treba mi produzni sa naponskomz astitom jer mi se modem sam od sebe restartuje pa da probam sa tim da resim problem :p Koji je kvalitetan?

Vise sam mislio 1000-2000 din. to je ipak samo modem, a i nije sigurno da ce raditi posle toga.

Tvoj problem je neispravan ispravljac za napajanje modema, nikakav produzni niti stablilzator napona ga nece resiti. Kontaktiraj podrsku tvog operatera i trazi da ti zamene ispravljac. Ako mozes probaj da "izdejstvujes" transformatorski ispravljac za napajanje.

Te stvarčice zaštićuju samo od naglog dizanja napona i strujnih udara, ne stabilišu napon tako što ga dižu. Mogu možda da pomognu kod ˝spajkova˝ voltaže u trenutku kad se struja ponovo vrati posle nestanka i eventualno kod blažeg ili daljeg udara groma. Neki UPS bi tu jedino pomagao ali ako ti je problem samo sa modemom onda je naj verovatnije da je ispravljač na njemu faličan a možda i kontakti na njemu Vidi specifikacije na njemu pa nabavi novi ako tvoj operator neće da ga zameni.

ne kupujte jeftine, uzeo sam ja jedan i sprzio sam 4 napajanja i jednu maticnu i tek posle 2 godine sam izvalio da je to uzrok

Ja imam Belkinov beli sa 4 rupe, ima anti spike i jako je kvalitetno uradjen. Tada je bio oko 2200 din.
Jednom mi je ne ispravan usisivac sprzio produzni na kome je bio nakacen Belkin. Belkin je preziveo bez problema kao i racunar. Inace Surge Master model je u pitanju

Nazad
Vrh Dno