Šta je novo?

Sta znate o konkretnim laptopovima...

zverkan

Cenjen
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poena
154
...ili ''Vasih 5 minuta-nekome 3 sata guglovanja''

Pokrenuo sam slicnu temu na podforumu o kupovini jer sam tamo konkretno navodio poneki model. Ovde necu nista linkovati je bi neki moderator mogao pomisliti da zelim neku preporuku za kupovini i udeliti mi neki negativan poen, ne trebaju mi, imam ih vec dovoljno obzirom da sam na forumu par meseci.:)

Dakle zeleo bi da mi svako ko zna, iz licnog iskustva ili na neki drugi nacin, bilo sta korisno o bilo kom brendu(Acer,MSI,HP,DELL,Toshiba,Lenovo,Asus...).Macintosh za sada mozete izbeci, ipak je ovo zemlja, zemlja Srbija i malo vas je koji to mozete sebi da priustite a noe znam ni cemu potreba za tim.
Ne bi da nikoga zbunim ali jednostavno bih zeleo da kad neko mene, koji sam do sada imao samo jedan laptop i to Acer-ov na ulici zaustavi i pita sta mislim o HP,DELL i slicno, ne gledam u njega kao tele.

Neka od pitanja koja me zanimaju su:
1.Zasto Acer, bar na prvi pogled, daje tako mnogo za tako malo?
2.Zasto kod dell-a za bilo koju opciju sa neintegrisanom grafickom treba da dam 60000 a kod Acera je moglo i za 40000?Da li kao sto mi je skoro neko rekao ''Dell samo naplacuje brend odnosno ime'' ili su stvarno toliko bolji?
3.Lenovo,sta je to? Znam da su IBM-ovi ali da li je to dovoljno da se covek odmah zalepi za njih?
4. ...

Elem, bilo ko, bilo sta. U pitanju je humanitarna akcija prikupljanja znanja forumasa na jedno mesto, slogan ste videli, dajte da i ja vidim vas.

Unapred hvala svima.

Ova pitanja su vezana za kupovinu, pa temu premeštam u odgovarajući podforum.

Ova pitanja su vezana za kupovinu, pa temu premeštam u odgovarajući podforum.

Izgleda da si ovim premestanjem teme malo zaplasio masu jer ne mogu da nadjem pametniji razlog zasto niko nista ne govori.:) Mislim da bi bolje prosao da sam trazio da mi se izracuna neki elipticni integral jednom od metoda numericke integracije. :D
Samo sam trazio da mi svako kaze misljenje o svom, bratovom, bakinom ili cijem vec laptopu sa kojim je dosao u kontakt.

Humanitarna akcija propala, vracam se guglovanju. :type:

To je sve relativno, od serije do serije, od klase kojoj lap pripada do uslova i namene koriscenja, inace sa cenama se u poslednje vreme jako gadjaju u odredjenim klasama ima par izuzetaka ali manje vise je to to, dell naplacuje garanciju , asus umuva noviji hardver nidze klase za iste pare a hp i toshiba se slepaju na staro ime, lenovo ume da iznenadi kvalitetom, uopsteno najbitnije je da kazes namemenu lapa pa da ti konkretnije odgovorim

Nazad
Vrh Dno