Šta je novo?

Sta za povremeno snimanje TV programa?

MCRadisha

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2005
Poena
320
Dragi drugari, izvinjavam se zbog ove teme i neobavestenosti u vezi sa uredjajima putem kojih bi mogao da snimam TV program, ali eto ... molim vas za preporuku. Znam da je vec bilo slicnih pitanja, ali mi se cini da nije bilo u skorije vreme.

Znaci, treba mi neki stand-alone uredjaj. Imam klasican CRT televizor, IKOM digitalnu televiziju i, naravno, KAON risiver ili kako li se vec zove taj uredjaj za IKOM-ovu digitalnu TV.

Povremeno bih nesto snimio sto ne stignem da pogledam u toku dana, a moje znanje dopire najdalje do informacije da postoje DVD rikorderi i da postoje kako oni koji snimaju na DVD diskove, tako i oni koji snimaju i na HDD koji sadrze.

E sad, moja dilema je visestruka: da li su za povremena snimanja bolji oni sto snimaju na DVD ili na HDD? Da li postoje neke best-buy varijante za ustedu budzeta (konkretno kakvi su X WAVE jer su najjeftiniji?) ili sve osim Pionira, Sonija i eventualno nekog treceg treba zaobilaziti? Postoje li neki savremeniji uredjaji od DVD rikordera koji bi mogli da rade i na CRT televizoru?

Svaki savet dobrodosao. Hvala. :wave:

tebi treba neki koji možeš da spojiš preko scarta najverovatnije i da ti snima na HDD, pošto sam imao priliku da isprobam neki xwave tu mogu odmah da ti kažem da ni ne razmišljaš pošto je teški krš. pioneer i sony su opet nenormalno skupi a jedino što bi moglo da možda prođe je neki od LG-a sa HDD-om.

Ovde imaš dosta modela, uglavnom bez HDD-a LG je 11000 i kusur a sa HDD-om je 20-ak hiljada što se uopšte ne isplati, barem meni jer na našoj televiziji ne postoji ništa što bi opravdalo tolike novce. ali to je samo moje mišljenje.
e sad kao alternativa se nameće ovaj Iamm, pošto takođe ima scart odpozadi pretpostavljam da možeš npr da spojiš taj kaon sa njim preko skarta a da li on snima samo sa ugrađenog tunera ili može i sa skarta da snimi nešto moraćeš da priupitaš u zvaničnoj temi za taj Iamm a to ti je ovde http://forum.benchmark.rs//showthread.php?t=219114

Nazad
Vrh Dno