Šta je novo?

Sta uzeti

.simeon

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Amd 9 9900X Corsair Nautilus 240 Rs
Matična ploča
Asus rog strix X870 F gaming wifi
RAM
32 GB 6000 36 BEAST
GPU
XFX Mercury Amd Radeon Rx 7900 XTX MagAir Gaming 24 Gb
Storage
Samsung 990 Evo
PSU
Nzxt C1000
Kućište
Lian Li 216
Monitor
Samsung Qled 49
Miš & tastatura
Keychron k8p J1 G 502 Hero
Sta da uzmem i dali je skupo

Archos Arnova 10, 4gb 600ghz kosta 157 eura, ili Flytouch2 , 800ghz kosta 150 eura, ovaj flytouch ima neke prednosti naspram arnove sta je bolje uzeti

hvala na odgovoru

Trebalo bi da je flyotuch 2 bolji..a gde to uzimaš ako nije trajna?

Ocu ja 800GHz na tabletu ;(

komsija donio 4 tablete,njemu dvije ,i ove dvije da proda , kaze za mene koliko ih je tamo platio ono komsiski:d i sta da uzmem ovaj flytouch +

Danas sam uzeo tabletu od 7, WM8650,kernel 2.6 .32.9 ,android 2.2

Mogu li ubaciti neki Honeycomb ili novi android, na ovu tabletu, ne mogu na google market ima neki kineski google market ne treba mi nista

fala unaprijed
,

Danas sam uzeo tabletu od 7, WM8650,kernel 2.6 .32.9 ,android 2.2

Mogu li ubaciti neki Honeycomb ili novi android, na ovu tabletu, ne mogu na google market ima neki kineski google market ne treba mi nista

fala unaprijed
,

Napisi koji je tacno tablet u pitanju...

gledao sam neke tabove i pored asus transformera svidja mi se i Acer iconia a500, kakav je on?

gledam sve tabove do 500e, preporucite neki....pozdrav

gledao sam neke tabove i pored asus transformera svidja mi se i Acer iconia a500, kakav je on?

gledam sve tabove do 500e, preporucite neki....pozdrav
Ако ниси видео има тестова на bench-у о оба таблета :)

За те паре је Transformer најбољи избор јер добијаш и keyboard dock. Једина алтернатива iPad, али то већ зависи од корисника.

Ако ниси видео има тестова на bench-у о оба таблета :)

За те паре је Transformer најбољи избор јер добијаш и keyboard dock. Једина алтернатива iPad, али то већ зависи од корисника.

U potpunosti se slažem... Ili ipad 2 ili transformer, prvi sam imao, drugi ne, ali kažu da je najprodavaniji non apple tablet...

ok, hvala Vam puno, i ja sam najvise za asus :)

samo da se skupi jos koji evric :D pozzz

Jedna od stvari koje Asus cine dodatno primamljivijim izborom: Acer kasni sa updateovima, Asus dobija 3.2 odmah posle Xooma.

a recimo izbor izmedju asusa i Xoom ili galaxy 10.1? jel ipak asus bolji?

wonder media 8650- model green led E 18 7 CUN1603 7 3G

Prije nekoliko dana uzeo sam ovoga kineza koji je dosao uz njega android 2.2

Bilo je zadovoljavajuce radio je kako treba ,

Citajuci po netu naiso sam da moze da se fleshuje Uberoid WM8650 1.3.0 HYBRiD HoneyCombMOD v6 FiNAL i naiso sam na jedan sajt za cas posla se kinez pretvorio u japanca:D
kako ovo cudo sad radi calibranje, brzina ja to ne mogu da opisem ,imam archos 7 ht froyo 2.2 ma sad mu archos nije ni primaci < pu, pu da ga ne ureknem<

idem da se zabavljam:D

http://techknow.freeforums.org/uberoid-wm8650-1-3-0-hybrid-honeycombmod-v6-final-t801.html

Prilozi

• hybrid.JPG
    hybrid.JPG
    46.5 KB · Pregleda: 53
  • HYBRiD HoneyCombMOD v6 FiNAL.JPG
    HYBRiD HoneyCombMOD v6 FiNAL.JPG
    51 KB · Pregleda: 51
Vrh Dno