Šta je novo?

Sta uzeti umesto DVDplayera u autu?

milanbb

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
02.11.2000
Poena
770
Gospodja dosla na ideju da uzmemo mmedia player koji bi zabavljao decu u autu. Posto bas i ne volem te DVD uredjaje sto mogu svasta i nista, razmatram opciju netbooka ili navigacije koja moze da pusta video...

E sada, notebook bi bio sjajna opcija, samo jos da ima GPS a i navigaciji nista ne fali osim veceg ekrana :)

Neki predlog, ideja?

hvala :)

Plemenita je to ideja, samo sto je tesko malu decu privoleti da sede u autu sat i po. Valijum lizalica jos uvek nema, tako da mi preostaje ovaj vid zabave...

Pa racunao sam tipa Bluzberi navigacija ~12k din,... samo sto sto je to naravno neka do 6", pa je 7" 16k, pa je onda netbook ~22k,... i tako dalje :(

Kolega kaze da je uzeo LG DVD player za ~7k i pusta avi i sa USB-a... "sarolik izbor" :) GPS imas kao http://www.amazon.com/Garmin-GPS-Deluxe-Sensor-Laptops/dp/B0002HS1A2 dodatak...

Realno nemamo ne znam kakvu potrebu za tim plejerom, zabavimo ih ovako ili onako, ali nekada su stvarno nemoguce. Npr. u pomenutom slucaju odlaska na more... nismo Venac presli ko svet, u 5:30 su se probudile i gnjavile nas do Rijeke.

Bio je u G.... neki MIO netbuk sa GPS-om zao mi sto ga nisam kupio, atom 9 incha, mislim da ga vise nema, ali imas gomilu GPS antena koje idu na USB, pogledaj na ebay-u.

Lepo si ti to smislio nego nazirem ja tu jedan problem, klincima treba crtani film a tebi GPS, tesko da ce to ici u isto vreme, znaci da ti trebaju 2 netbuka ili netbuk i navigacija :D

Poslednja izmena:
Ermmm ne volem navigaciju, vise mi treba da vidim gde sam i "prelistam put" ne verujem zeni iz kompjutera ni malo :D

Nazad
Vrh Dno