Šta je novo?

Sta uzeti..Samsung 957P ili 957 DFX?

Jos jednom - 957p.

samsung 17"

jel istina da je bolji izbor "obichan" 17" incha Samsung od flat-a ?? Adje preporucite koji je najbolji samsung 17" sa katodnom cevi naravno :)

Re: samsung 17"

Swiper je napisao(la):
jel istina da je bolji izbor "obichan" 17" incha Samsung od flat-a ?? Adje preporucite koji je najbolji samsung 17" sa katodnom cevi naravno :)

757NF

Jel moze objasnjenje zasto je 757Df x kesa?
Jel stvarno bolji od 757p i koliko je taj ekran ravan(npr za razliku od NF)?

957p je moja preporuka. df-x tehnologija je nesto sto se meni ne svidjauopste! Teoretski jeste ravno kad pogledas sa strane ALI to je samo prednje staklo iznutra je u pitanju nista drugo nego konkavna povrsina (ili konveksna zavisi kako posmatras). Dakle uzmi ili seriju P ili NF. DF-X je za izbegavanja. MB da ne pominjem - nemoj da kaznjavas sebe i svoje oci!

poz

Broz je napisao(la):
957p je moja preporuka. df-x tehnologija je nesto sto se meni ne svidjauopste! Teoretski jeste ravno kad pogledas sa strane ALI to je samo prednje staklo iznutra je u pitanju nista drugo nego konkavna povrsina (ili konveksna zavisi kako posmatras). Dakle uzmi ili seriju P ili NF. DF-X je za izbegavanja. MB da ne pominjem - nemoj da kaznjavas sebe i svoje oci!

poz
Hvala Broz!

Gledam u 957MB , tek uzet , da li je moguce korigovati sliku ili da mijenjam za 959P ? Slika mi se cini nekako blijeda , max rez u kojoj je iole moguc rad je 1280x1024 , geometrija bi morala biti bolja ... vas savjet ?

Matador je napisao(la):
Gledam u 957MB , tek uzet , da li je moguce korigovati sliku ili da mijenjam za 959P ? Slika mi se cini nekako blijeda , max rez u kojoj je iole moguc rad je 1280x1024 , geometrija bi morala biti bolja ... vas savjet ?

Ja imam Samsunga isto iz serije MB, u početku sam isto imao bledunjavu sliku, ali vremenom, bolje reći, posle nekoliko dana, nestalo je!!! Nemam pojma kako, samo je nestalo. Što se tiče geometrije, kada se kod mene malo bolje pogleda, jeste malo ukrivo, ali ne vidi se to baš da te nervira....
Tako da to nisam ni dirao!!!

P.S. Ako već možeš, slobodno zameni sa 959P, ali i 957MB odrađuje posao, isto toliko koliko i 959! Na tebi je, razmisli?!?

e

E Broz sad si me bacio na muke :
hteo sam da kupim 755dfx, a sad sam u nedoumici

Cineman je napisao(la):
Ja imam Samsunga isto iz serije MB, u početku sam isto imao bledunjavu sliku, ali vremenom, bolje reći, posle nekoliko dana, nestalo je!!! Nemam pojma kako, samo je nestalo. Što se tiče geometrije, kada se kod mene malo bolje pogleda, jeste malo ukrivo, ali ne vidi se to baš da te nervira....
Tako da to nisam ni dirao!!!

P.S. Ako već možeš, slobodno zameni sa 959P, ali i 957MB odrađuje posao, isto toliko koliko i 959! Na tebi je, razmisli?!?

Da li je nestalo samo od sebe , nesto si podesavao ili si se mozda jednostavno navikao:)

Da li imas problema nakon duzeg rada i da li je fuckin` blijdu sliku moguce popraviti ?

Kako provjeriti trenutno osvjezavanje ?

:wave;

Re: e

mikac79 je napisao(la):
E Broz sad si me bacio na muke :
hteo sam da kupim 755dfx, a sad sam u nedoumici

Nemoj biti u nedoumici vec kupi 757P :D:D. Ne, stvarno Broz je jedno vreme imao (mozda jos uvek ima) taj monitor, pa bi bilo najbolje da se on javi i prenese svoje utiske, onako iz prve ruke ( sto i mene interesuje). Ako vec ne verujes meni, probaj search po forumu, mislim da ima oko 30-ak threadova u kojima se na (in)direktan nacin hvali isti.

Pozdrav :wave;
BTW. mislim da bi trebalo staviti jedan sticky thread u kome bi se na ovaj ili onaj nacin sumirala sva pitanja i odgovori o 17-incnim Samsungovim monitorima, cisto da ljudima koji traze odgovor na ovakvo pitanje ustedimo vreme, a bogami i prostor na serveru (ne, nisam Pirocanac :D:D), jer svako malo pa se pojavi neki thread sa slicnom tematikom.

ma ok je to

ali problem je sto volim ravne ekrane a sa druge strane hteo bih kvalitetniji monitor

PS. Broz dolazim kod tebe da vidim to cudo cheers

Re: ma ok je to

mikac79 je napisao(la):
ali problem je sto volim ravne ekrane a sa druge strane hteo bih kvalitetniji monitor

Ravan donosi i probleme sa geometrijom, čak i veliki i vrlo kvalitetni proizvođači ponekad pokleknu na tom polju, a ne Samsung...

Ravan i bez problema sa geometrijom ti je jedino LCD...

interesuje me koja je razlika izmedju 757p i 757 NF ?? jel ovo sto ste pricali o flat-u vazi samo za samsungove ili i za sve ostale monitore ??

Pa taj P je klasican da ne kazem zakrivljen a NF je Natural Flat tj diamondtron cevka. Svakako treba da birate izmedju ova dva...
Mikac sutra od 13.00 do 16.00 mozes da me pozoves na 0641489989 pa da dodjes da vidis ako hoces:)

pozdrav svima

PS Milane ako ga sutra ne vidis neces ga ni videti, bar ne kod mene jer sutra menja vlasnika;)

ok

Broz je napisao(la):
Pa taj P je klasican da ne kazem zakrivljen a NF je Natural Flat tj diamondtron cevka. Svakako treba da birate izmedju ova dva...
Mikac sutra od 13.00 do 16.00 mozes da me pozoves na 0641489989 pa da dodjes da vidis ako hoces:)

pozdrav svima

PS Milane ako ga sutra ne vidis neces ga ni videti, bar ne kod mene jer sutra menja vlasnika;)

Danas necu moci ali ako kazes da je bolji poslusacu te, usput koji ces ti kupiti ako taj prodas?

ako hoces kvalitetan monitor - za malo love, jedino ti je 959NF pravo resenje

A jeli, koliko je to MALO love?

Nekih 400 novookupatorskih jedinica :D :D

nesharm je napisao(la):
A jeli, koliko je to MALO love?

Dobro pitas. Max se malo zaneo. Relativna stvar.
959NF kosta oko 380 E, a za mene licno je za male pare najbolja kupovina 957P, koji je oko 260 E.

?

ok za NF razumem ali sta je to toliko boljhe u )P seriji nego u DFX koja ima ravan ekran bvar za oko sto inace prija pogotovo kad drljas neku igricu

?

ok za NF razumem ali sta je to toliko bolje u P seriji nego dfx koja ima ravan ekran bar za oko sto inace prija pogotovo kad drljas neku igricu

PA nije ista katodna cev u P i dfx mislim to je dovoljno onda geometrija kod dfx-a je djubreeeee znam posto ga imam probaj da namestis na nekom dfx-u coskove i ostalo u nekoj vecoj rezoluciji, tu je naravno prisutno i manje disanje slike pri minimiziranju prozor sa tamne na svetlu pozadinu itd. sve u svemu P je mnogo bolji monitor iako je dfgx "ravan"

Re: ?

mikac79 je napisao(la):
ok za NF razumem ali sta je to toliko bolje u P seriji nego dfx koja ima ravan ekran bar za oko sto inace prija pogotovo kad drljas neku igricu

Jesi li pogledao u PM? Ajde bre Milane pogledaj tamo pa odgovori:)

Re: Re: ?

Broz je napisao(la):
Jesi li pogledao u PM? Ajde bre Milane pogledaj tamo pa odgovori:)

Slobo evo ti poruka i izvini jos jednom

Nazad
Vrh Dno