Atomic Bomberma
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2001
- Poena
- 604
Vas savet ?
Swiper je napisao(la):jel istina da je bolji izbor "obichan" 17" incha Samsung od flat-a ?? Adje preporucite koji je najbolji samsung 17" sa katodnom cevi naravno![]()
Hvala Broz!Broz je napisao(la):957p je moja preporuka. df-x tehnologija je nesto sto se meni ne svidjauopste! Teoretski jeste ravno kad pogledas sa strane ALI to je samo prednje staklo iznutra je u pitanju nista drugo nego konkavna povrsina (ili konveksna zavisi kako posmatras). Dakle uzmi ili seriju P ili NF. DF-X je za izbegavanja. MB da ne pominjem - nemoj da kaznjavas sebe i svoje oci!
poz
Matador je napisao(la):Gledam u 957MB , tek uzet , da li je moguce korigovati sliku ili da mijenjam za 959P ? Slika mi se cini nekako blijeda , max rez u kojoj je iole moguc rad je 1280x1024 , geometrija bi morala biti bolja ... vas savjet ?
Cineman je napisao(la):Ja imam Samsunga isto iz serije MB, u početku sam isto imao bledunjavu sliku, ali vremenom, bolje reći, posle nekoliko dana, nestalo je!!! Nemam pojma kako, samo je nestalo. Što se tiče geometrije, kada se kod mene malo bolje pogleda, jeste malo ukrivo, ali ne vidi se to baš da te nervira....
Tako da to nisam ni dirao!!!
P.S. Ako već možeš, slobodno zameni sa 959P, ali i 957MB odrađuje posao, isto toliko koliko i 959! Na tebi je, razmisli?!?
mikac79 je napisao(la):E Broz sad si me bacio na muke :
hteo sam da kupim 755dfx, a sad sam u nedoumici
mikac79 je napisao(la):ali problem je sto volim ravne ekrane a sa druge strane hteo bih kvalitetniji monitor
Broz je napisao(la):Pa taj P je klasican da ne kazem zakrivljen a NF je Natural Flat tj diamondtron cevka. Svakako treba da birate izmedju ova dva...
Mikac sutra od 13.00 do 16.00 mozes da me pozoves na 0641489989 pa da dodjes da vidis ako hoces
pozdrav svima
PS Milane ako ga sutra ne vidis neces ga ni videti, bar ne kod mene jer sutra menja vlasnika![]()
nesharm je napisao(la):A jeli, koliko je to MALO love?
mikac79 je napisao(la):ok za NF razumem ali sta je to toliko bolje u P seriji nego dfx koja ima ravan ekran bar za oko sto inace prija pogotovo kad drljas neku igricu
Broz je napisao(la):Jesi li pogledao u PM? Ajde bre Milane pogledaj tamo pa odgovori![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari