Šta je novo?

sta uraditi?

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
U dilemi sam u vezi kupovine graficke karte. Imam trenutno Asus 6600GT agp 128mb, i u tokom leta (najverovatnije) planiram da uzmem bolju graficku. Imam dilemu, a to je sto ne razumem sta je ovo Ageia PhysX varijanta, i da li to funkcionise na recimo 7600GT (agp) ili je to neka potpuno nova prica koja ce funkcionisati na tek dolazecim karticama.... Dolazim do zakljucka da je moja dilema sledeca:
1. Nvidia 7600GT
ili
2. Graficka koja ce podrzavati taj ageia physx
Pustite vase komentare

Takodjer, interesuje me da li uopste ima negde u prodaju u Beogradu 7600GT (samo AGP) i ako ne, da li neko moze da mi je nabavi iz inostranstva?? Koja joj je cena trenutno (ako je ima kod nas, ili u inostranstvu)???

Poslednja izmena od urednika:
nemoguce...koliko treba biti bolestan u glavu pa izdati tu karticu samo za PCI-E....da li neko moze da mi potvrdi da li ove kartice ima u AGP izvedbi i koja joj je cena (kod nas i u inostranstvu)????!!!

Nema ... pričalo se da će GS varijanta biti za AGP. AGAEIA je trenutno, a vjerojatno i u bližoj budućnosti, bacanje novaca ... to je uglavnom i zaključak posljednjih recenzija. Za AGEIA-u će trebat SLI/crossfire ili bilo kakva druga dual 16x/8x ploča, ako se ne varam, jer ide u paru sa nekom PCI-E grafičkom karticom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno