Šta je novo?

Sta uraditi sa starim skenerom i stampacem

ducka

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
675
Imam skener HP scanjet 3500c koji radi ali prilikom skeniranja pokazuje bele vertikalne linije simetricnog rasporeda. Cistio staklo, otvarao ga, cistio lampu, ali nista. Vise je stajao i skupljao prasinu nego sto je radio. Sada jos i muku mucim sa driverima.
Da li da ga prosto bacim ili...?
Stampac HP deskjet 3820 - vise sam ga popravljao i punio bojama nego sto je stampao. Sada je ispravan (valjda) ali nema drivera vise. HP je dig'o ruke od podrske (a i ja cu:) ).
Da li i njega da prosto bacim ili...?

Usput mogao bi da dodje i predlog vezan za kupovinu novog multifunkcijskog uredjaja, evo ovde, koji bi trebalo da me sluzi vise nego sto su prethodni koji godinama vec ne rade.
Iako tek povremeno imam potrebu za skeniranjem ili stampanjem voleo bih da bude kvalitetno, narocito skeniranje.

Ako imas potrebe za povremenim radom, pritom zelis kvalitet, moraces da se opredelis za neki mfc na laserskoj osnovi.

Jos je bolje da kupis stampac i skener odvojeno...
Kupis skener Canon LiDE 210 i imas tanak A4 skener koji je za kucnu (ili kancelarisku) povremenu upotrebu. Odlicno resenje, tanak pa se lako stavi negde na policu i ceka da zatreba, mislim da se samo ukljucuje u USB i odatle crpi struju (kao i moj Canon LiDE 700f)...
Od stampaca kupis laserski stampac stavis na sto u cose i za to povremeno stampanje texta ili eventualno crteza (neki tehnicki crtezi za pregled crteza i sl.) je odlicno a da pare bacas na kolor ketridze za tintase je besmisleno...
Stare uredjaje sada mozes da predas nekim firmama, recimo tehnomarket il je tehnomanija nisam siguran koja od tih i dobijes popust za novi uredjaj ili sam da nadjes i pozoves bas te skupljace elektronike, reciklaza i primenjena ekologija ...:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno