što se ne vidi bitrate pesme pre skidanja.
ymiljan je napisao(la):ček bre kako kad se vidi?
ymiljan je napisao(la):samo polako sa glavom...
mene samo nervira što je izgleda Soulseek postao zabranjena zona za akademsku mrežu
trx je napisao(la):zna li neko neki p2p client a da ima mogucnost da se ogranici brzina DOWNload-a?
Broz je napisao(la):Ljudu sta preporucujete za slicne aktivnosti?
Molim da argument potkrepite odgovarajucim linkom?
:wave;
Odličan izbor za download cheersymiljan je napisao(la):što se ne vidi bitrate pesme pre skidanja.
ček bre kako kad se vidi?
:rtfm:
PJ je napisao(la):Ima vise ovakvih topica....svakome se neki svidja! Moj glas za DC++
Sentenced je napisao(la):Stvarno, na onom SoulSeeku svi već imaju 250+ que :-(
Sentenced je napisao(la):Otišao sam u progressive house sobu, da trazim Star One![]()
Laza je napisao(la):Duze vreme trazim pesmu Crystal Clear - Stay (with me) ali ne mogu da nadjem (koristim Kazaa 2, probao i sa winmx i overnetom, ali ocigledno nemam prave servere). Moze li neko da me uputi gde da nadjem ovu pesmu (kombinacija programa i servera), posto je i google veoma skrt.
Zorro je napisao(la):...
Tesko je naci pesmu od izvodjaca cijih albuma nema ni na jednom Amazonu, slazem se. Kakva je to opskura, o cemu se tu radi?
Laza je napisao(la):Sta imas od Ayreon? Ja imam "Flight of The Migrator" album u mp3 - odlicni progressive metal. Koliko sam upucen druge Ayreon stvari nisu u metal fazonu?
Sentenced je napisao(la):Ma imam Ayreon-e, pa 'ocu da skinem taj starone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari