Šta je novo?

Sta to treba da instaliram?

• Začetnik teme Začetnik teme Teac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Teac

Slavan
Učlanjen(a)
25.05.2005
Poena
304
Stalno mi se pojavljuje poruka - ,,Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page. As a result, the page may not display correctly.".........Sta treba da instaliram od programa? To me interesuje, kao i odgovor na pitanje - Kako da kineske sajtove ucinim razumljivim, da ih bar procitam na engleskom? Hvala na svakoj pomoci!

1. Tools > Internet Options > Security, namesti Internet na Medium.

Proverio sam i bas stoji na mediumu. Tamo na - custom level - ima nekih podesavanja bas u vezi sa tim, ali ne bi se upustao u avanture bez pravog saveta.

Hoćeš da kažeš da su moji saveti lažni? 🙂
Lepo klikni na ta podešavanja i ručno uključi da ti prikazuje ActiveX kontrole...

Ne, mislio sam da sam ne ceprkam po onome sto ne razumem, ali ako savetujes da sve to ukljucim, to cu i uraditi. Hvala!

btw a sto se tice kineza? Imas li neku ideju, osim da naucim kineski? :d

Savetujem ti da pređeš na Firefox ili Operu, pošto posećivanje kineskih sajtova preko Internet Explorera nikome dobro nije donelo 🙂

Presao sam na Operu vec danas, ali ne razumem zasto joj smeta proxy, pa moram da ga iskljucim sa F12? Tek onda ozivi! To se desava i kad Invisible Browsing nije aktivan!

Teac je napisao(la):
btw a sto se tice kineza? Imas li neku ideju, osim da naucim kineski? :d
Imaš automatske prevodioce, Babelfish je najpoznatiji. Ja lično koristim Google alat za prevođenje, podržava i kineski.

Nazad
Vrh Dno