Hronoloski :d
Debeljko je radio kao sat - nikad nista nije crklo (bilo je ona varijanta, pipnes adapter i ako je ugrejan onda mora da se gasi

)
Na Atariju sam sj**o bar 5 dzojstika, dok nisam nabavio neki "gvozdeni" i jedan floppy uredjaj.
Na 286-ici je otislo jedno napajanje i jedna memorija (1MB)
Na 386-ici sam isto zeznuo memoriju (non stop vadio i nosio kod druga da picimo Warcraft koji je slabo radio sa 4MB) i to sam je ubio statickim elektricitetom. Zamisli fazon: tapkas malo basket loptu pa se uhvatis za memoriju :wall:
Na 486-ici otisla grafika, nikad nije posle radila jer nisam mogao da nadjem VLB graficku kartu (PCI nije jos postojao)
Na 5x86 cuvenom AMD-u mi je crkao floppy.
P2 je radio kao sat - bez ijednog kvara.
P3 je ostao bez ploce (ali sa lepim tragom od srafcigera).
Athlon 1,1 makina mi je stradala ploca, mem, napajanje od strujnog udara dok sam bio u vojsci.
Barton 2600+ jedan okrnjen ali i dalje najnormalnije radi.
HDD Maxtor 60GB odlepio sa svim podacima nepovratno.
Ploca NF7-S me je izdala jer mi se otkinuo pasivni hladnjak na northbridgu, a nisam primetio (nisam sedao za tu masinu dugo vremena).
i cuveni HP 6L koji je do sada imao sve karakteristicne kvarove koji mogu zadesiti jedan
laserski stampac.
To su kvarovi kod kuce - sta mi je sve na poslu pocrkavalo - nemam toliko vremena da pisem. Sad da mogu da vratim sve crknute komponente - mogao bi bar tri dobra racunara da sklopim