Napravio bih neki malo duzi karavan. Dovoljno dugacak da moze lepo da se spava u njemu. Sto laksi i udobniji, neki extra mali motor da trosi sto manje. Nesto kao vozilo za dugo i jeftino krstarenje putevima. Doputujes do mesta, tu se parkiras, spavas, zivis, odmaras se, pa kad ti dosadi opet putujes. Kao kamp kuca, samo manje i jeftinije. Dizajnirano za udobno letovanje za 2 osobe.
Nasao sam u Vojvode Stepe prodavnicu koja ima jako lep polikarbonat kit. Ispadne 1m^2 oko 40e. I mnogo mi se dopadaju one nerdjajuce kutije iz Jeep-a. Da nisam njih video ne bi ni razmisljao o pravljenju kola.
Naravno jako je vazno da se sto vise smanje troskovi daljeg ulaganja u vozilo. Znaci za "sasiju" unapred koristiti materijale kojima nije potrebna nikakva farba, gitovanje, zastita protiv korozije.
Osovine, tockove i ostalo povaditi iz nekih razlupano\bacenih kola ili kupiti na buvljaku za delove.
Naravno da za sve to treba mnogo iskustva (naloviti prijatelja autolimara za pomoc

), ogromnu garazu vec imam, skoro sav alat je tu... Mislim sve to zvuci ok, ali sam svestan da je to ostvarivo oko 70% sa mojim trenutnim znanjem.
Zato se ne upustam ni u kakve kupovine.