dejandj je napisao(la):Akademska uopste nema vezu sa svetom, samo puste nakratko pa sta bude bude... Ni E-Mailovi ne stizu ili stravicno lutaju.
Rekose mi da je kriv Telecom.
Zna li ko sta vise?
Peca je napisao(la):Sta ce ti internet, svega ima na Benchmarku...![]()
Heechee je napisao(la):Evo sta sam ja nasao:
zbog neodgovornog oglasavanja klase 147.91.0.0/16 od strane Telekoma Srbije, vecina Akademske mreze nema direktan pristup Internetu.
Djordje Vulovic
RCUB
mogao si da koristis .ac.yu bez proxyja???Sauron je napisao(la):meni je u poslednjih mesec dana svakim danom sve gori net preko ac.yu.. u pocetku sam izgubio kontakt sa masinama iz USA, a od pre par dana nemam kontakt ni sa evropom...
no, browsing preko proxyja ide solidno.. al mislim da telekom nista ne radi po tom pitanju, e sad dal su ljudi na odmoru il ih bas briga to je pitanje...![]()
luka je napisao(la):mogao si da koristis .ac.yu bez proxyja???
kako???
Sauron je napisao(la):meni je u poslednjih mesec dana svakim danom sve gori net preko ac.yu.. u pocetku sam izgubio kontakt sa masinama iz USA, a od pre par dana nemam kontakt ni sa evropom...
no, browsing preko proxyja ide solidno.. al mislim da telekom nista ne radi po tom pitanju, e sad dal su ljudi na odmoru il ih bas briga to je pitanje...![]()
aaaaa tako. a ja pomislio ko zna sta. nemas pojma koliko ti zavidim. da li bi mogao da mi posaljes na mejl nalog?Sauron je napisao(la):moguce je da meni rade proxyji super zato sto imam profanski nalog
dejandj je napisao(la):Pa mogu ti reci da si za zadnjih mesec dana, pa mozda i mesec i po u pravu!
dejandj je napisao(la):H v a la !
E sad:
1. Sta je to neodgovorno oglasavanje?
2. Sta je to klasa 147.91.0.0/16 ?
3. A ko je MENI tu klasu uskratio?
4. Kog da oderem/tuzim itd?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari