Šta je novo?

Sta se desilo sa emisijom Game Over na metropolisu?

John Cena

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
465
Isla je svake subote u 5 popodne a evo vec 4 ako ne ivise nedelja nema......
Cudno mi je jer nisu ni rekli da ce biti pauze ili da ukidaju emisiju
Dal neko zna sta se desava?

Isla je svake subote u 5 popodne a evo vec 4 ako ne ivise nedelja nema......
Cudno mi je jer nisu ni rekli da ce biti pauze ili da ukidaju emisiju
Dal neko zna sta se desava?

Reci mi da to gledas zbog cure koja vodi emisiju, a ne zbog kvaliteta emisije. :d

Ja sam gledao dok je vodila Roksanda :-devil-:.

ona sa b92?

Reci mi da to gledas zbog cure koja vodi emisiju, a ne zbog kvaliteta emisije. :d

Irena je veliki deo razloga sto gledam Game Over. Takodje gledam jer je jedina emisija tog tipa. Ko se seca Outer Space-a na BK i Art-u please stand up:p

Poslednja izmena:
ME ME :d

Ma taj Outer Space je bio totalno gay. Najbolja emisija tog tipa je bio Intro na Studiju B. Em ne gledas lika, em nema reklama, kratko traje (igra, dve) i to je to.

Dobra je bila Intro, poklonili su mi jednu igru :D

E sad u to vreme je na onoj prvobitnoj Košavi bila emisija slične tematike, da ne kažem iste ko Outer Space i Intro, i od njih sam dobio igru na poklon :D, samo mislim da bi bilo stvarno hard core da se neko seća njenog naziva :) ja ne mogu da se setim...

Poslednja izmena:
Rekao je Kojot :D u zadnjoj emisiji pre par nedelja da moraju da prekinu prikazivanje zbog finansija/sponzora/krize. Da li ce se vratiti na jesen, nije sigurno, zavisi od sponzora i podrske, ako sam dobro razumeo.

OT:. Bolja je Maja Nikolic sa STB, sto vodi Ziveti sa. :D

Poslednja izmena:
Irena je veliki deo razloga sto gledam Game Over. Takodje gledam jer je jedina emisija tog tipa. Ko se seca Outer Space-a na BK i Art-u please stand up:p

Ma taj Outer Space je bio totalno gay. Najbolja emisija tog tipa je bio Intro na Studiju B. Em ne gledas lika, em nema reklama, kratko traje (igra, dve) i to je to.

I Outer Space i Intro su bile dobre emisije i rado sam ih gledao.

Ne, nisam video Roksandu uživo, mada se ne bih bunio da je vidim u nekom drugom izdanju :d

Outer Space dobra emisija? Pa čovek nije znao o čemu priča, ne sećam se da je neko toliko dobro lupetao do ovog interfejsa na RTS-u :d

sta fali roksandi uzivo? bila ne nakom letovanju u mojoj grupi :)

Dobra je bila Intro, poklonili su mi jednu igru :D

E sad u to vreme je na onoj prvobitnoj Košavi bila emisija slične tematike, da ne kažem iste ko Outer Space i Intro, i od njih sam dobio igru na poklon :D, samo mislim da bi bilo stvarno hard core da se neko seća njenog naziva :) ja ne mogu da se setim...

Iako sam gledao TV Kosava od samog pocetka stvarno ne mogu da se setim nijedne emisije o igricama koja se davala na njoj. Jedino ako si mislio na onu emisiju o "igricama" sto je isla od ponoci i sto je vodio neki Nole :D

Ma znam sta je, zamesao si kanale. Sigurno je u pitanju ona emisija gde su se deca takmicila u igranju na Playstationu sto je vodio Nesa Nenadovic a sponzorisao BeoSoft i casopis Bonus. Da li je ta emisija isla na TV Politika, BK ili Studiju B stvarno se ne secam, davno bese.

Irena je bas dobra voditeljka.Kada se razbolela(zimus ili proletos neznam tacno kad) odmenjivala su je dva coveka(mislim da je jedan od njih glavni urednik emisije),od kojih je jedan nerazumljivo pricao i tiho dok je drugi pricao glasnije ali "sebi u bradu".
Tako da sam molio boga da sto pre ozdravi.

Iako sam gledao TV Kosava od samog pocetka stvarno ne mogu da se setim nijedne emisije o igricama koja se davala na njoj. Jedino ako si mislio na onu emisiju o "igricama" sto je isla od ponoci i sto je vodio neki Nole :D

Ma znam sta je, zamesao si kanale. Sigurno je u pitanju ona emisija gde su se deca takmicila u igranju na Playstationu sto je vodio Nesa Nenadovic a sponzorisao BeoSoft i casopis Bonus. Da li je ta emisija isla na TV Politika, BK ili Studiju B stvarno se ne secam, davno bese.

Ma sigurno je bila. 2000 godine čini mi se. Skoro pa je ličila na Intro sa STB.

A što se tiče te Nešine emisije, to je bilo na Pinku, još ranije, 1996 i još pre toga. Čak 1994 godine, znam, jer sam učestvovao :).

Poslednja izmena:
Irena je bas dobra voditeljka.Kada se razbolela(zimus ili proletos neznam tacno kad) odmenjivala su je dva coveka(mislim da je jedan od njih glavni urednik emisije),od kojih je jedan nerazumljivo pricao i tiho dok je drugi pricao glasnije ali "sebi u bradu".
Tako da sam molio boga da sto pre ozdravi.

Taj koji nerazumljivo prica je bio Aleksandar Askovic:d Ja sam pojacavao ton na TV-u i opet sam ga slabo razumeo kolko mumla
A Irenu sam video uzivo vise puta, verujte mi lepsa je uzivo+uvek se oblaci izazovno

Poslednja izmena:
Pa juri je po Fejsbuku onda :). Sto gubis vreme cekajuci da emisija krene ponovo da se daje (stvarno mi nije jasno odakle Askovic izvlaci kintu za tu emisiju).

@BaneR:

Izgleda da sam ipak ja zamesao kanale :S. Ali te tvoje emisije se nikako ne secam. Mada do 2000. su sve te emisije izumrle pa sam prestao da pratim da li ima nesto novo.

Vezano za Nesinu emisiju: Da li je moguce da je bilo 1994? Pa tad nije bilo Sony PSXa. Mada nesto mi se po secanju mota da su se klinci takmicili i na Segama. Ja sam mislio da si ti matoriji. Nisi valjda isao sa 20 godina da se takmicis sa klincima od 9 godina? :p

Bilo je ovako. 1994 PC Klinci. 1995 i 1996, makar, Sega klinci (tu sam ja bio), posle toga su bili Nintendo klinci, a da li su igrali Playstation, toga ne mogu da se setim.

Pa juri je po Fejsbuku onda :). Sto gubis vreme cekajuci da emisija krene ponovo da se daje (stvarno mi nije jasno odakle Askovic izvlaci kintu za tu emisiju).

@BaneR:

Izgleda da sam ipak ja zamesao kanale :S. Ali te tvoje emisije se nikako ne secam. Mada do 2000. su sve te emisije izumrle pa sam prestao da pratim da li ima nesto novo.

Vezano za Nesinu emisiju: Da li je moguce da je bilo 1994? Pa tad nije bilo Sony PSXa. Mada nesto mi se po secanju mota da su se klinci takmicili i na Segama. Ja sam mislio da si ti matoriji. Nisi valjda isao sa 20 godina da se takmicis sa klincima od 9 godina? :p

Na Segama, "Sega Mega Klinci", mada su kasnije već igrali i na Super Nintendu.

Good times...Secam se takodje i emisije Interaktiv (samo nisam siguran da je bila nasa tj nase proizvodnje)

Izgleda da ste svi zaboravili, 'Polarotor' i ikonicnu celu voditelja Dragana Ćosića (isao sam na google za ime :D, bio sam previse mali da bih se setio takvog detalja)... :D

Meni je bio profesor :). Nije hteo mi da više od 8, iako sam imao sve za 10. Bio sam pomalo drzak, a to mu se nije dopalo. Nikada nisam voleo ta američka pros*****nja gde je "attitude" bitniji od znanja, talenta i duha. Zapravo u USA sam i popio jedan otkaz zbog "attitude" :D

A što se Ćosića, uvek je glumio neku strogoću, jednom sam popio radar zbog njega, ali... Jednom je izbacio drugaricu, retko fino dete, tražila je samo hemijsku od nekoga. Vratila se posle 30 sekundi bukvalno sa dekanom. Dekan je Ćosiću rekao "kolega, možete za čas u hodnik". Vratio se posle par minut i nije se više ku***o nikada... ukenyo se :D

Poslednja izmena:
Hahahah baner-u bio si u SEGA klincima? :D Obozavao sam to, SEGA(posle Nintendo) klinci, Mocni Rendzeri, Bliznakinje iz gimnazije, pa u skolu.. :D

Poslednja izmena:
Sega klinci najjaca emisija :D
Bas je bila dobro organizovana i nagrade su bile sasvim cool.

Vrh Dno