Hoce li cena biti veca ili manja od trenutnih?
AOC je solidan value monitor, druzim se malo sa jednim, za ovo prvo nem pojma
Pa i ne gubi se. Predstavnistvo isto ima svoje ljude koje treba isplatiti. Samo ce umesto Erc commercu, pare ici Samsungu.
kazi mi kakvi su ti AOC monitori? mene bi zanimala 19'' ili 20''. Da li su ok sto se tice zamaranja ociju ukoliko se duze radi na njima? I kakva im je slika, ostrina, boje itd.
monitor daje mnogo bolju sliku nego tv
Na koji sporazum mislis?Takodje shodno tome da se Samsung proizvodi u Slovackoj trebalo bi napraviti jasan protest zasto nisu oslobodjeni carine shodno sporazumu!
U 32" sto da ne, imas 30" monitora koliko hoces, u koje je predvidjeno da se bulji sa razdaljine duzine tvoje ruke, ne vidim kako 2 inca vise menja stvar. Jeste da je slika na tim monitorima mnogo bolja ako pogledas taj monitor od 3000e i entry-lvl tv, ali ako imas da se otvoris, TV je sigurno mnogo bolji od monitora.
Sa druge strane, neko je spominjao da su televizori prava stvar, dok su monitori za seljake koji ne primecuju razliku i nemaju para, sa cime se ne slazem. Razlika postoji, ali nije ovoliko drasticna. Cak mislim da ni razlika u ceni nije opravdana i da su za gledanje sa metar monitori i dalje best buy.
Kome komp sluzi za igre i filmove, to moze da kontrolise i gleda sa vece razdaljine, tako i da ima problema na metar, moze da ih nema ako se odmakne. Ko radi tesko da su bolja 2 monitora od jednog, pogotovo ako radi posao gde mu treba odlican monitor. Tu su ti veci mnogo kvalitetniji, odnosno malo, ali u takvom poslu finese su sve. Naravno, i mnogo mnogo su skuplji.
Sa prvim delom se slazem, to sam i ja potvrdio. Ali zato je taj tv 10 puta jeftiniji od monitora. Sa drugim delom se ne slazem... da je tako vece dijagonale ne bi postojale, nego bi ljudi imali standard, a daljina se menjala. Sto da kupujem plazmu od 42" za 200.000, kada mogu da kupim monitor od 20" za 10 puta manje pare i da udjem u njega
.
Samo da Vas podestim da Samsung trenutno daje garanciju 24 meseci, za razliku od drugih vendora koji daju 36... Zasto su smanjili...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari