markus
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.08.2002
- Poena
- 609
nikako nemogu da nateram tv-out da radi...kupio sam kartu od ortaka,stara je nesto vise od godinu dana...u pitanju je abit siluro gf2...e sad posto nisam imao original kabal koji ulazi u tv-out moj ortak je zabado neke iglice u masu i u neku rupu od one certi na tv-outu pa je to zalemio za koaksialni kabal pa je isto zabo iglice u skart na videorekorderu...posto nismo nikako uspeli da dobijemo sliku odlucili smo da to probamo kod njega de je sve vec instalirano(on vec ima tv-out koji radi savrseno) i provalili da nece da izbaci sliku kad se upali komp dok njegova oce...e sad moje pitanje glasi :
dali je moguce da tv-out uopste neradi u sta sumnjam zato sto sam je kupio od jako dobrog druga a znam sigurno da je kartu kupio novu i da nikad nije probao tv-out jer ga to nije zanimalo i dali je moguce da karta od mog druga oce da izbaci sliku cim se upali komp a moja nece odnosno dali je moguce da je problem u nekom setovanju(nisam stigao da je probam u windowsu kod ortaka jer nisam imo vremena) i zadnja stvar koja me zanima jeste dali je taj moj ortak mogo da sjebe taj tv-out tako sto je zabado iglice u te rupe na tv-outu
hvala!
PS.Najnesrecnija su ona deca koja nemaju tv-out !!
dali je moguce da tv-out uopste neradi u sta sumnjam zato sto sam je kupio od jako dobrog druga a znam sigurno da je kartu kupio novu i da nikad nije probao tv-out jer ga to nije zanimalo i dali je moguce da karta od mog druga oce da izbaci sliku cim se upali komp a moja nece odnosno dali je moguce da je problem u nekom setovanju(nisam stigao da je probam u windowsu kod ortaka jer nisam imo vremena) i zadnja stvar koja me zanima jeste dali je taj moj ortak mogo da sjebe taj tv-out tako sto je zabado iglice u te rupe na tv-outu
hvala!
PS.Najnesrecnija su ona deca koja nemaju tv-out !!