Šta je novo?

Sta se desava sa Eunetom

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
... ne mogu skinuti mail, a na oficijelnom sajtu Euneta ne moze se proveriti preostalo vreme ...

je li i kod vas tako ???ctp;

Bilo je tako otprilike od 20-23h, sad deluje da je ok.

Ceo dan ludim od toga, al' evo konacno je proradilo!
Nego, kad sam proveravao sate video sam da sam se tri puta danas konektovao, a bio sam vise od pola sata u minusu;)

06.jun 2002, 23:30

Svi servisi su ponovo operativni. Ovaj prekid je iskoristen i za migraciju korisnickog servera na novu, kvalitetniju i pouzdaniju platformu, cime se gubi potreba za intervencijom najavljenom za 09.juni ove godine. EUnet se jos jednom izvinjava korisnicima zbog neugodnosti izazvanih ovim hardverskim otkazom.

06.jun 2002, 15:30

Zbog razresavanja otkaza jednog od procesora na korisnickom serveru, privremeno je suspendovano preuzimanje mail-ova i azuriranje sadrzaja korisnickih prezentacija. Dialin pristup u povlascenom 'lite' rezimu takodje nije moguc. Problemi sa zapoceli oko 13:30 a dovodjenje sistema u redovno operativno stanje se ocekuje u narednih nekoliko sati. EUnet se izvinjava svojim korisnicima zbog ovih neugodnosti.

04.jun 2002, 11:30

U nedelju, 09.juna 2002. od 01:00 do 05:00, bice realizovana zamena pop3 servera u centralnom cvoristu. Tokom ove operacije, prijem i preuzimanje mail-ova ce biti suspendovano. Takodje, nece biti moguce azuriranje sadrzaja korisnickih prezentacija. Slanje mailova posredstvom EUnetovih smtp servera, kao i svi ostali servisi funkcionisace normalno. EUnet se izvinjava svojim korisnicima zbog neugodnosti.

Informacija iz prve ruke:
Crkao je Ultra Sparc II procesor na pop3 i radius serveru te iz tog razloga nije moguce bilo proveriti postu i vreme.
Server je zamenjen novim, i iz tog razloga mailovi od juce ce malo kasniti.

Ako vas interesuje jos nesto pitajte:D

Heechee je napisao(la):
Informacija iz prve ruke:
Crkao je Ultra Sparc II procesor na pop3 i radius serveru te iz tog razloga nije moguce bilo proveriti postu i vreme.
Server je zamenjen novim, i iz tog razloga mailovi od juce ce malo kasniti.

Ako vas interesuje jos nesto pitajte:D

Otkud znas? :) da ne radis mozda na EUNETU?:p

Vrh Dno