vudu_dva je napisao(la):ionako nije sajt vredan pazhnje, mentalna masturbacija nabedjenih beogradskih klabera.. wap stranica je koliko-toliko korisna, a forum sa vishe shuma nisam u zhivotu video.
fight odma'd@FFy je napisao(la):Ne znam na osnovu čega si ti kompetentan da daješ procene koliko pažnje treba posvetiti nekom sajtu? Mozda tebi taj sajt, tematika, dizajn ili šta god nije vredno pažnje ali eto meni recimo jeste, a i da nije uvek se vodim principom da svačiji trud treba poštovati pa čak i ako se on tebi iz nekog razloga ne svidja.vudu_dva je napisao(la):ionako nije sajt vredan pazhnje, mentalna masturbacija nabedjenih beogradskih klabera.. wap stranica je koliko-toliko korisna, a forum sa vishe shuma nisam u zhivotu video.
Ako je to tvoje mišljenje/stav onda to i naznači da ne bi dolazilo do zabune, ili si ti neki super napredni advanced user za odredjivanje količine pažnje koju treba posvetiti nekom sajtu, možda si i sam napravio neki sajt koji je vredan pažnje pa porediš ostale sajtove sa njim, ako je tako to bih baš želeo da vidim... Krajnje nekorektan stav, uostalom ako ti se pomenuti sajt ne svidja nemoj da ga posećuješ to je jednostavna stvar izbora, a njegovu vrednost ostavi svakom posetiocu da proceni sam za sebe ili si ti pametniji od ostalih pa si našao za shodno da nas prosvetliš... :wall:
Unapred se izvinjavam moderatorima benchmarka na malo "oštrijem" odgovoru, nemam nameru da se svadjam ili bilo šta slično već samo da skrenem pažnju kod ovakvih stvari, post me je malo isprovocirao, isto bih ovako odreagovao da je u pitanju i benchmark ili bilo koji drugi sajt u koji neko ulaže trud, entuzijazam, vreme i slično i onda dodje tamo neki vudu_dva i izjavi skroz subjektivnu stvar tj. da sajt nije vredan pažnje a pritom ne naglasi to kao svoje mišljenje kao ni to na osnovu čega je dao sebi za pravo da to generalizuje, tj. kaže ovako kao što je i rekao. Hvala na razumevanju, i vudu no hard feelings, gledaj sledeći put da malo pažljivije izraziš svoj stav o ličnom doživljaju odredjenog sajta, u tvom reply-u je samo falilo na početku rečenice "Ja mislim..." i imao bi sasvim drugačije značenje, ako ništa drugo onda iz poštovanja prema nečijem trudu.
vudu_dva je napisao(la):dakle to je bilo lichno mishljenje i ne vidim shto to dachi bash toliko drma kavez..
SumAnuT je napisao(la):chill sajt radi bez prestanka kolko znam ... a forum osto ez hostinga ... koji nece chini mi se tako lako naci jel nishta ne zaradjuju od toga ... a niko naravno ne zheli da sponzorishe celu stvar iz svog dhzepa ...
nesharm je napisao(la):Ono sto sam cuo, protok je ogroman. Rece mi jedan lik da im je sredjivao server (dal je dizao lindzu ili BSD), znaci ako imaju svoj samostalni server, budi siguran da imaju preko 10GB protoka mesecno.
http://www.club.co.yu/forum/view_pic.php?
nesharm je napisao(la):Ono sto sam cuo, protok je ogroman. Rece mi jedan lik da im je sredjivao server (dal je dizao lindzu ili BSD), znaci ako imaju svoj samostalni server, budi siguran da imaju preko 10GB protoka mesecno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari