Šta je novo?

Sta se desava sa chillout.co.yu

Panco

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
nema pristupa vec par dana pa ne znam kako da planiram zurke :)

znam da nije radio forum, ali evo danas vidim da sljaka opet, mislim site

Poslednja izmena:
imaju problema sa hostingom jer imaju dosta saobracaja a ne zaradjuju bog zna kakve (ako uopshte zaradjuju) pare.. otishli su sa verata pre nekog vremena, pa su sad valjda na nekom subotichkom provajderu koji hoce da ih izbaci..

ionako nije sajt vredan pazhnje, mentalna masturbacija nabedjenih beogradskih klabera.. wap stranica je koliko-toliko korisna, a forum sa vishe shuma nisam u zhivotu video.

nemoj da pricas da imaju cak i w@p, pojma nisam imao, al su trendi :D

vudu_dva je napisao(la):
ionako nije sajt vredan pazhnje, mentalna masturbacija nabedjenih beogradskih klabera.. wap stranica je koliko-toliko korisna, a forum sa vishe shuma nisam u zhivotu video.

Ne znam na osnovu čega si ti kompetentan da daješ procene koliko pažnje treba posvetiti nekom sajtu? Mozda tebi taj sajt, tematika, dizajn ili šta god nije vredno pažnje ali eto meni recimo jeste, a i da nije uvek se vodim principom da svačiji trud treba poštovati pa čak i ako se on tebi iz nekog razloga ne svidja.
Ako je to tvoje mišljenje/stav onda to i naznači da ne bi dolazilo do zabune, ili si ti neki super napredni advanced user za odredjivanje količine pažnje koju treba posvetiti nekom sajtu, možda si i sam napravio neki sajt koji je vredan pažnje pa porediš ostale sajtove sa njim, ako je tako to bih baš želeo da vidim... Krajnje nekorektan stav, uostalom ako ti se pomenuti sajt ne svidja nemoj da ga posećuješ to je jednostavna stvar izbora, a njegovu vrednost ostavi svakom posetiocu da proceni sam za sebe ili si ti pametniji od ostalih pa si našao za shodno da nas prosvetliš... :wall:

Unapred se izvinjavam moderatorima benchmarka na malo "oštrijem" odgovoru, nemam nameru da se svadjam ili bilo šta slično već samo da skrenem pažnju kod ovakvih stvari, post me je malo isprovocirao, isto bih ovako odreagovao da je u pitanju i benchmark ili bilo koji drugi sajt u koji neko ulaže trud, entuzijazam, vreme i slično i onda dodje tamo neki vudu_dva i izjavi skroz subjektivnu stvar tj. da sajt nije vredan pažnje a pritom ne naglasi to kao svoje mišljenje kao ni to na osnovu čega je dao sebi za pravo da to generalizuje, tj. kaže ovako kao što je i rekao. Hvala na razumevanju, i vudu no hard feelings, gledaj sledeći put da malo pažljivije izraziš svoj stav o ličnom doživljaju odredjenog sajta, u tvom reply-u je samo falilo na početku rečenice "Ja mislim..." i imao bi sasvim drugačije značenje, ako ništa drugo onda iz poštovanja prema nečijem trudu.

Poslednja izmena:
d@FFy je napisao(la):
vudu_dva je napisao(la):
Ne znam na osnovu čega si ti kompetentan da daješ procene koliko pažnje treba posvetiti nekom sajtu? Mozda tebi taj sajt, tematika, dizajn ili šta god nije vredno pažnje ali eto meni recimo jeste, a i da nije uvek se vodim principom da svačiji trud treba poštovati pa čak i ako se on tebi iz nekog razloga ne svidja.
Ako je to tvoje mišljenje/stav onda to i naznači da ne bi dolazilo do zabune, ili si ti neki super napredni advanced user za odredjivanje količine pažnje koju treba posvetiti nekom sajtu, možda si i sam napravio neki sajt koji je vredan pažnje pa porediš ostale sajtove sa njim, ako je tako to bih baš želeo da vidim... Krajnje nekorektan stav, uostalom ako ti se pomenuti sajt ne svidja nemoj da ga posećuješ to je jednostavna stvar izbora, a njegovu vrednost ostavi svakom posetiocu da proceni sam za sebe ili si ti pametniji od ostalih pa si našao za shodno da nas prosvetliš... :wall:

Unapred se izvinjavam moderatorima benchmarka na malo "oštrijem" odgovoru, nemam nameru da se svadjam ili bilo šta slično već samo da skrenem pažnju kod ovakvih stvari, post me je malo isprovocirao, isto bih ovako odreagovao da je u pitanju i benchmark ili bilo koji drugi sajt u koji neko ulaže trud, entuzijazam, vreme i slično i onda dodje tamo neki vudu_dva i izjavi skroz subjektivnu stvar tj. da sajt nije vredan pažnje a pritom ne naglasi to kao svoje mišljenje kao ni to na osnovu čega je dao sebi za pravo da to generalizuje, tj. kaže ovako kao što je i rekao. Hvala na razumevanju, i vudu no hard feelings, gledaj sledeći put da malo pažljivije izraziš svoj stav o ličnom doživljaju odredjenog sajta, u tvom reply-u je samo falilo na početku rečenice "Ja mislim..." i imao bi sasvim drugačije značenje, ako ništa drugo onda iz poštovanja prema nečijem trudu.
fight odma' :party:

chillout forum od kako zna za sebe ne radi kako treba, smara(tech), i baguje se...
ipak...
zeljno iscekujemo povratak kralja

heh sajt je odlichan... super izvor najnovijih deshavanja kod nas... igrom sluchaja nije radio bash kad mi je trebao neki info i ni na jednom drugom sajtu to nisam nashao (a nije da ne znam da trazim)

ja sam napisao shta mislim o dotichnom sajtu, i to onako na usput, dok sam postovao ono shto mi je ortak rekao da je razlog padanja chillout-a..

dakle to je bilo lichno mishljenje i ne vidim shto to dachi bash toliko drma kavez..

izivnjavam se za offtopic..

chill sajt radi bez prestanka kolko znam ... a forum osto ez hostinga ... koji nece chini mi se tako lako naci jel nishta ne zaradjuju od toga ... a niko naravno ne zheli da sponzorishe celu stvar iz svog dhzepa ...

inache razlog zbog kojeg kucam ovo je sledeci : http://jump.to/partybase pa pogledajte tu za deshavanja i izlaske dok chill ne osposobe ... mada ponavljam sajt radi ...

vudu_dva je napisao(la):
dakle to je bilo lichno mishljenje i ne vidim shto to dachi bash toliko drma kavez..

Nemam ja ništa protiv razlike u mišljenju to je skroz normalna stvar, meni je samo zasmetao način iskazivanja ličnog mišljenja, to je i bila poenta prvog posta (iz prilično uzdrmanog kaveza tog dana)... Peace :smoke:

SumAnuT je napisao(la):
chill sajt radi bez prestanka kolko znam ... a forum osto ez hostinga ... koji nece chini mi se tako lako naci jel nishta ne zaradjuju od toga ... a niko naravno ne zheli da sponzorishe celu stvar iz svog dhzepa ...

Sajt je prebačen na verat.net a forum ostao bez hostinga dok se ne nadje rešenje, nije da niko ne želi da plati već nema ko da plati, koliko sam upućen tražili su im 20-ak i nešto hiljada mesečno. Verujem da će taj problem oko foruma i downloada uskoro biti rešen poznatom srpskom taktikom pronalaženja rešenja "uz pomoć štapa i kanapa" :smash:
Pozdrav :type:

Pa koliki im je protok ako su im trazili 20-ak hiljada mesecno?? Ili su isli kod nekih derikoza...

Ono sto sam cuo, protok je ogroman. Rece mi jedan lik da im je sredjivao server (dal je dizao lindzu ili BSD), znaci ako imaju svoj samostalni server, budi siguran da imaju preko 10GB protoka mesecno.

nesharm je napisao(la):
Ono sto sam cuo, protok je ogroman. Rece mi jedan lik da im je sredjivao server (dal je dizao lindzu ili BSD), znaci ako imaju svoj samostalni server, budi siguran da imaju preko 10GB protoka mesecno.

protok moze da bude ogroman ne samo zato sto je site veoma posecen vec i zato sto je DEBILNO realizovan:

konkretan primer je http://www.club.co.yu/, kod koga se na forumu nista od fotki i velikih file-ova NE KESHIRA u proxy-ima jer se sve dovlaci preko php? upita.
Kod:
http://www.club.co.yu/forum/view_pic.php?
time umesto da se load raspodeli na proxy-e svih provajdera (vecina ih koristi transparentno) kroz koje se pristupa, kompletan load se koncentrise na hosting server... :smackbum:

moguce da i to doprinosi chillout-u da ima toliki protok...
:banana: :banana: :banana: :banana:

A taj club.co.yu je najimbecilniji sajt koji sam video. Covece onaj ko se setio da napravi tako glupu PHP aplikaciju stvarno je.. :mad:
Nesto sam drugarici pokazivao kako se ubaciju slike (slusa clubski zvuk jelte.. :mad: ) i nisam mogao da verujem kako to cudo radi i koji su to likovi koji dolaze tamo sa onako losim sistemom rada. Strasno, danas izgleda svi hoce da se igraju pravljenja saItova

nesharm je napisao(la):

Pih, ocekivao sam neku vecu cifru. Sto ne predju kod verata, no limit bandwidth :d

Vrh Dno