Šta je novo?

Sta se desava sa Beyond Divinity

Mellow

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2002
Poena
619
Sta je sa ovom igrom? Ovo je produzetak Divine Divinity RPGa.

U svetu je uzasla ima vec 2-3 nedelje i vise, izaslo nekoliko pathceva a kod nas je jos nema. Jedan ortak koji skida sa satelita je rekao da je izasla samo na DVD u i da je upotrebljena neka nova enkripcija koja nije razbijena pa me interesuje da li je ovo tacno i da li uopste neko ima neke informacije.

Hvala unapred

Ne mogu da verujem da niko nema bas nikakvu informaciju....

Ajde, dajte nesto, igrami se BEyond posto Divine Divinity bila stvarno dobra igra.

Cao

kolega po interesu

I mene ista muka muci.... Divine Divinity je jedna od meni najzanimljivijih igara, a sad ce junski ispitni rok, a ja jos nisam Beyond Divinity nabavio :wall:
Pridruzujem se potrazi za igrom! Ima li ko kakav info?

Cooler je napisao(la):
I mene ista muka muci.... Divine Divinity je jedna od meni najzanimljivijih igara, a sad ce junski ispitni rok, a ja jos nisam Beyond Divinity nabavio :wall:
Pridruzujem se potrazi za igrom! Ima li ko kakav info?

Zeleni_zub je pre par dana trazio na Overnetu i koliko sam shvatio nasao je nekoliko fake fajlova i verziju na 2 CD-a ali na nemackom :S: A i meni se bas igra, smorio me malo ovaj Sacred

Tachan je razlog shto igre nema, samo molim da se ne ide mnogo u detalje kako i zashto...

pa hoce li je biti u 'slobodnoj prodaji' kod nas u skorije vreme?

Hmm...igra se bas i nije proslavila na review-ovima...a skrinshotovi izgledaju zalosno :smash:
Naravno to nista ne mora da znaci, ali opet...

Poslednja izmena:
pa grafika je istao kao u divdiv... ovo nije divdiv2 (radi se)vec jednostavno igra u istom okruzenju sa drugom prichom :)

Pa nishta se josh ne zna, Race Driver 2 se pojavio pre mesec dana i nema ga josh ovde :)

G!!! je napisao(la):
pa grafika je istao kao u divdiv... ovo nije divdiv2 (radi se)vec jednostavno igra u istom okruzenju sa drugom prichom :)

Pa sto ga onda ne izbacise posle mesec dana ? :smash:

nemam pojma :)

Nazad
Vrh Dno