Šta je novo?

Sta sam propustio?

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Nisam bio tu desetak dana, a bas mi se nesto igra na ovim novim grafickim karticama. Sta je izaslo u poslednje dve nedelje? Ajde, Opti, Mazi... Sta pikate, glasno! :)

Fallout Tactics :) !

I D-Day za WarCraft 3 !!!

U prevodu nista nisi propustio, jedino ne znam za SUffering, posto ga jos nisam nabavio, nekome stizu corruptovane rar arhive ;)

Pih, bilo mi je na momente dosadno na seminaru pa sam kupio Urosev casopis... Ono, lozane su najstrasnije, i jos onaj Askovic (GameOver), koji doliva ulje na vatru - kao igre izlaze na sve strane, daju mi neke naslove (zaboravio sam), i sad kad sam dosao, nema nista :(

poz.

Suffering definitivno,ako nista drugo onda bar kao anestezija dok ne stigne Doom3(ako ikada stigne :mad: ),a da izasla je i beta2 za doom3

Maxo - Suffering - survival horor - nije losa ni grafika a gameplay je ok ako volis takve igre. Ako volis razbibriga glavolomku preporucujem ti CSI:Dark motives ali odma da te upozorim - nema 3d grafike :)

byMaX je napisao(la):
Pih, bilo mi je na momente dosadno na seminaru pa sam kupio Urosev casopis... Ono, lozane su najstrasnije, i jos onaj Askovic (GameOver), koji doliva ulje na vatru - kao igre izlaze na sve strane, daju mi neke naslove (zaboravio sam), i sad kad sam dosao, nema nista :(

poz.

haha, urosev casopis, askoviceva emisija...
beograd je mali grad, svi se znaju... :)

Naravno, Voodoo, bar ih ja sve znam. Imao sam tu nesrecu da budem sa Askovicem na seminaru u HN/Dubrovniku... :D Znam i EXX3d/Action trip ekipu, a za ljude sa RUR-a mogu samo sve najbolje da kazem (posebno za Lucky-ja).

pozdrav

max

byMaX je napisao(la):

poz.

Pa dobro, planirano je bar 30 dobrih stvari da stigne preko leta, ne moze da stize 10 stvari na nedeljnoj osnovi :) Odnosno moze ali tek tamo za Bozic

Nazad
Vrh Dno