Šta je novo?

sta posle lg g pro 2?

mtomas

Cenjen
Učlanjen(a)
09.12.2011
Poena
170
Pozdrav svima,kao sto naslov kaze,menjao bih lg g pro2 za neki dual sim koji moze da mu parira po svim parametrima,a da je dualsim.
Inace sam prezadovoljan sa gpro2 i prica bi se zavrsila kada bi postojala dual sim verzija. Baterija,ekran,kamera,snaga, stabilnost,nemam ni jednu zamerku.
Vec mesec dana trazim dostojnog naslednika ali mi ne ide,mozda sam nesto propustio pa da potrazim savet od vas.
Fond za fon mi je 300-400€. Koristim fon za sve osim igrica. Jedna kartica je mts box a druga telenor net. Buduci fon treba da je isti ili bolji,ekran od 5,5` ili veci,kamera pozeljna sa OIS,microsd ako ima,ima. Garancija pozeljna.
U izbor su usli lg g3,al malo me brine pregrevanje i fleke na ekranu,note3 kojeg hvale al je poluengleski-polukineski,i meizu mx5 kojeg sam pre neki dan i kupio,koristio jedan dan i na kraju dao zeni. Dobar je fon,ali me nije odusevila promena zbog nekih stvari,da ih ne nabrajam sad.
Da li sam propustio nesto na casu,da li ima jos neki telefon koji bi nasledio odlican fon koji sada imam?

Poslednja izmena:
mx5 je masina za g3, a inace sam koristio oba :) ne znam sta ti je tacno zasmetalo kod mx5, ali ako napises verovatno mozes dobiti i konkretniji odgovor. g3 jedva da je upgrade i za g2 obican, o pro modelu ne mogu da sudim jer ga nisam koristio, niti isprobao

Tesko da ces bez malo vise kesa otici na dobar upgrade
Ima tu da se nadje Mate 7 dual sim ,sad kolika mu je cena i koliko je realno neki dibar pomak
Generalni tesko da je g3 neki pomak sem adejta Mate 7 jeste ali ne preveliki

Sto se tice meizu mx5,u startu velicina ekrana mi je problem,ne preveliki da ne bih mogao da se naviknem,alii...
Pre g pro 2 sa koristio megu 6.3 i navikao sam na velike ekrane. Vise mi je zasmetala neka zelena boja ekrana i kao da nije dobra ostrina,zamuceni su pokreti.Zatim,4K video preko youtuba stane posle jednog minuta. Uvek. Kamera jeste odlicna,napolju,ali unutra snimam video,okrenem prema prozoru,slika se zatamni haos,2-3 sekunde mu treba da se sabere. Ovo su sve direktna poredjena sa gpro2. Generalno je odlican telefon,brz je izuzetno,u surfu je bolji od mog.

Meni je zaista sve preko 5.5" preveliko , sad mi je najbitnije da telefon ima dobru kameru i dual sim. Voleo bih g4 dual sim ali je preskup plus kolko vidim svi ti flag modeli sa dual sim podrskom su sa azijskog trzista

hvala svima na predlozima,pogledao sam sve telefone koje ste naveli,jedino nisam OPT,nema ga niko u mom okruzenju.
ukapirao sam da bez ozbiljnije doplate nema ni nekog pomaka u odnosu na moj lg g pro 2,pa sam odlucio da pravim kompromise.
svideo mi se mate 7 ,odlican je,a ima ga sa premijum garancijom.
note 3-klasika,poznat svima,kompletan uredjaj.
lg g3 sam u startu preskocio,mada volim lg i prezadovoljan sam sa mojim po svim stavkama,jedino nije dualsim.
izbor je pao opet na meizu mx5 :D uzimam ga veceras , neotpakovan sa telenora,garancija dve godine.
valjda cu se navici na amoled,velicinu ekrana,i nepostojanje micro-sd.
u svakom slucaju,hvala svima.

nema ih po oglasima iz telenora uopste,pratim vec mesec dana od kako su se pojavili,ni jedan jedini nije bio.
sive boje,pakovanje bez slusalica,310e.

Nazad
Vrh Dno