Šta je novo?

Sta posle gtx260???

batat89

Slavan
Učlanjen(a)
31.12.2008
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi 12T Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Sta sad imam gtx260 pa sam mislio da uzmem neku ati kartu 5850 ili 5870?
Ili da cekam novu kartu iz nvidije.
Nisam fan ni jednih ni drugih vazno je to da ja nemislim kad ubacim neku od novih igara da je odvrenm do kraja sto se detalja tice.
Buđet oko 32.000 din.

Asus p5q pro
Q9550
2x2gb 1066mhz kingston hypx
600w ocz

...

Mislim da bi bilo bolje sacekati kraj godine pa tek onda videti sta uzeti. Ovo kazem jer mislim da je tvoja karta vise nego dovoljna bar za ovu 2010 godinu(ili barem kraj 2010 godine).
Tad i ja mislim zameniti moju XFX9800GTX+ , ako budem uzimao NV kartu 9800GTX+ ostaje da radi fiziku u suprotnom(ATI karta) leti iz masine.

Pozdrav

5850, jer je jeftinija 80e i vise, a razliku u brzini neces primetiti,jer sve gura u full-u da ne oseti

Mada nece biti toliko zahtevnih igara ove godine, mozes slobodno da sacekas, 260-ka je i dalje high-end karta

Po mom misljenju trenutno ti nije bas trenutak za zamjenu... ne postoji igra koju ne mozes da igras na gtx260, a pocetkom marta (CeBIT) bi trebalo da se zna sve i o Fermiju definitivno. Tako se barem najavljuje. Ako ti bas nije tolika frka, sacekas, vidis kakvo ce biti stanje sa nVidiom, cjene, potrosnja, sve ostalo, i onda odaberes ATi ili opet nVidia. Mozes da racunas da ce i sa izlaskom Fermija cjene ATi karti ici dole, doduse sve to zavisi i od cjene i performansi novih nVidia karti, ali u svakom slucaju sve bi se trebalo znati ubrzo, pa ako ti nije tolika frka, sacekaj malo. :)
Tako bih ja uradio, a ti opet tvoje pare, pa kako god uradis nek bude sa srecom :)

Vrh Dno