Šta je novo?

sta posle 425?

mile_ug

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2008
Poena
309
prosto pitanje sta posle 425 ,
dali da ostajem jos na ovoj platformi ili da idem na nesto jace ili u krajnjem slucaju na intel i5 tj. dali je vreme , kompjuter sluzi da se ponekad odigra neka dobra igrica tipa mafia 2 ,cod bo , i cekam gta v :) konfa je iz popisa samo sto je grafa 6850 sada i monitor veci.

ja i sad sa njim gulim igre mafiju i black ops bez problema ali me interesuje za ove nove igre sto nadolaze. dali ce moci cpu da ih prati ili cu morat jaci uzet

hvala

Moraces da uzmes buldozera ili nista, eventualno i7, jer za par meseci neces moci nista vise da pokrenes...
Salim se, pa jesi ga otkljucao, sistem ti je sasvim dovoljan za narednih bar 7-8 meseci.
Dodaj jos giga rama.

hvala znaci 425 athlon x3 nije jos za penzije, tako sam i ja mislio samo sam stjeo jos necije misljenje..... i ako su duali "penzionisani" triple se jos neko vreme moze progurat

Moraces da uzmes buldozera ili nista, eventualno i7, jer za par meseci neces moci nista vise da pokrenes...
Salim se, pa jesi ga otkljucao, sistem ti je sasvim dovoljan za narednih bar 7-8 meseci.
Dodaj jos giga rama.

Haha, poceo da citam pa reko': "Sta ovaj lupa?" :D

mile-ug, ubaci jos 2GB RAM-a i menjaj kad pocne da ti pravi probleme - sta sad razmisljas o nadolazecim igrama kad ti sve jos uvek sljaka? :trust:

Tacno tako kao sto kazu Kamikaze i Kroki :) Naravno logicno bi bilo da posle ovog procesora ides na quad ili jace :)

Nazad
Vrh Dno