Alaric
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2003
- Poena
- 645
Imam jedan bizaran problem, racunar se nasumicno totalno usporava a nekako najcesce dok je startovan DC++... nakacen sam na kablovski net i kad probam da uradim diasable LAN preko one ikonice dobijem plavi ekran sa stop greskom 0x00000C4 i moram da resetujem. Ovo se isto desava i kad probam da bilo sta menjam kroz properties mrezne karte. Cesto se desi i bez startovanja DC++ da racunar nekako usporeno radi, sporo otvara programe, drlja po disku, a vrhunac je bio kad sam pustio 3dmark 03 i dobio prepolovljeni skor
:wall: :crash:
Drugi problem koji se pojavio otprilike u isto vreme je da pri butovanju sve ide ok, pojavi se ekran sa ikonama i ostalo, medjutim onda krece drljanje po disku sve dok se ne pojavi ikona za mreznu konekciju (ovo me je i navelo da muljam oko disejblovanja konekcije).
Racunar je detaljno skeniran sa nod-om i spyware doctor-om i cist je sto se tice zgadije, takodje propusten i registry mechanic. Temperatura procesora, sistema i grafike je ok. SMART i maxtorova alatka kazu da su diskovi u redu.
Da li ovo sve moze biti zbog lose memorije, naime goldmemory mi nalazi 4 greske u prolazu??
Ajde ljudi, help please ponestalo mi ideja sta vise da mu radim
Drugi problem koji se pojavio otprilike u isto vreme je da pri butovanju sve ide ok, pojavi se ekran sa ikonama i ostalo, medjutim onda krece drljanje po disku sve dok se ne pojavi ikona za mreznu konekciju (ovo me je i navelo da muljam oko disejblovanja konekcije).
Racunar je detaljno skeniran sa nod-om i spyware doctor-om i cist je sto se tice zgadije, takodje propusten i registry mechanic. Temperatura procesora, sistema i grafike je ok. SMART i maxtorova alatka kazu da su diskovi u redu.
Da li ovo sve moze biti zbog lose memorije, naime goldmemory mi nalazi 4 greske u prolazu??
Ajde ljudi, help please ponestalo mi ideja sta vise da mu radim