Šta je novo?

Sta mislite?

Shakal

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2005
Poena
319
ovo sam pokupio sa SK foruma, jedan momak ima ideju za igru koja mi se veoma svidja, sta vi mislite o tome?

BigBadVuk je napisao(la):
Imam trip da napravim strategiju ali u fazonu micro-cosmosa...dakle kontrolišete ljudski imuno-sistem...postojao bi strateški nivo(gde bi se određivao recimo broj anti-tela koje proizvodiš,bela krvna zrnca,crvena krvna zrnca...itd) i taktički...tuče po bubrezima,srcu,plućima,mozgu....Nove tehnologije, naravno..ne linearnost....(recimo možeš da odbraniš prvo pluća a posle stomak i obrnuto,sve ima svoje + i - )..Pazi moglo bi da se ubaci nešto kao u battle zone-u da možeš da preuzmeš kontrolu nad bilo kojom jedinicom i da se iz 1st perspektive uhvatiš za kragnu sa virusima..Hm..Dx 9,shaderi....A naravno odradio bi i viruse kao frakciju koja može da se igra...ako se to sve lepo uradi mogli bi da budu i exp-packovi..tipa...epidemija ovo,ono...neznam...ako je neko sa c++ dobar..nek se javi pa da vidimo...:ciao:

Iskreno, ideja za igru mi se dopada. Ja do sada slicnu video nisam. Samo da se zavrsi.

Vrh Dno